AcasăȘTIRI EXTERNEExplozii la o bază aerienă militară rusească din Crimeea! Ucrainenii s-ar fi...

Explozii la o bază aerienă militară rusească din Crimeea! Ucrainenii s-ar fi RĂZBUNAT!

Greu de spus cum ar putea ucrainenii sa smulga rusilor Crimeea si Sevastopol

Mai multe explozii puternice au fost auzite din direcția unei baze militare rusești de la Novofedorivka, în vestul Crimeei. În imaginile distribuite pe rețelele de socializare se pot vedea două explozii diferite care au avut loc simultan în zone separate.

Explozia din Crimeea s-a produs departe de zona unde oamenii merg la plajă și nu s-au înregistrat victime sau răniți în rândul turiștilor.

12 explozii într-un minut

Cel puțin 12 explozii de intensitate variabilă au fost auzite în decurs de un minut, iar trei dintre ele au fost deosebit de puternice, declanșând scântei și fum, au declarat martorii citați.

Miniterul rus al apărării susține că exploziile de la baza militară au fost cauzate de detonarea unor muniții de aviație.

Trupele ruseşti încearcă să preia controlul asupra regiunii Donbas din estul Ucrainei, unde separatiștii pro-Moscova au ocupat teritoriul după ce Kremlinul a anexat Crimeea, în sud, în 2014.

author avatar
Andrei Ștefan
620 afisari

3 COMENTARII

  1. o mica rectificare..”separatiștii au ocupat teritoriul” după lovitura de stat numita „Maidan” in care un președinte ales democratic (bun/rău nu contează acum) a fost debarcat violent de o alianță ad-hoc între ovrei și banderisti… nu-i „propaganda rusă” ci realitatea istoriei recente. Ukro, al doilea stat din lume condus de evrei (după Israel).

  2. Adevarata partea cu maidanul. Aia cu ovreei mai putin. Zzelea a fost pus acolo ca marioneta regimului ukrano fascist si ii face de ras si suspiciosi pe jizi. Dar nu va temeti. Va avea mossadu grija de el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger