AcasăȘTIRI EXTERNEExplozie puternică, urmată de incendiu, la faimosul baraj Hoover din Statele Unite....

Explozie puternică, urmată de incendiu, la faimosul baraj Hoover din Statele Unite. Rezerva de apă a Americii, în pericol – VIDEO

barajExplozie puternică, urmată de incendiu, la faimosul baraj Hoover din Statele Unite. Rezerva de apă a Americii, în pericol - VIDEO

O explozie puternică a avut loc marți, 19 iulie, la cunoscutul baraj Hoover din Statele Unite după ce un transformator a luat foc. Poliția din Nevada a fost în alertă, mai ales că barajul împrejmuiește cea mai mare rezervă de apă a Americii.

O înregistrare video cu incidentul arată un nor mare de fum și flăcări vizibile în partea inferioară a barajului.

Unul dintre transformatoare a luat foc

Potrivit oficialilor locali, o explozie a avut loc după ce unul dintre transformatoarele barajului a luat foc în jurul orei 10 dimineața, potrivit The Guardian.

Aceștia au mai precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului și că o investigație încearcă să stabilească motivele sale.

Oficialii orașului Boulder aflat în apropiere au declarat că pompierii ss-au deplasat la baraj după ce înregistrări cu explozia au început să circule pe platformele social media. Ei au precizat ulterior că focul a fost stins înainte de sosirea echipajelor de pompieri la fața locului.

Barajul Hoover controlează cel mai mare rezervor de apă din SUA

Pe Twitter a apărut o înregistrare video la ora 13.11, în care un turist preciza că „făcea un tur al barajului Hoover” când „a auzit o explozie”. „Doamne, ceva tocmai a explodat”, se poate auzi un martor spunând în videoclip.

Circumstanțele exploziei rămân neclare.

Barajul Hoover controlează cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite. Generatoarele barajului furnizează energie electrică pentru utilitățile publice și private din Nevada, Arizona și California. Este, de asemenea, o atracție turistică majoră.

author avatar
Andreea Vlad
1.144 afisari

4 COMENTARII

    • Întreaga zonă NATO va ajunge la cea mai neagră sărăcie promovată de niște descreierați pentru ca noi să-i rugăm să ne controleze mai strict și permanent și bineînțeles să ne ia toate proprietățile și să ne conducă ei spre fericire.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger