AcasăȘTIRI EXTERNEExplozie la un hotel din Havana. Bilanț terifiant după tragedie! - VIDEO

Explozie la un hotel din Havana. Bilanț terifiant după tragedie! – VIDEO

explozieExplozie la un hotel din Havana. Bilanț terifiant după tragedie! - VIDEO

O explozie puternică a distrus parţial hotelul de 5 stele Saratoga din centrul Havanei. Deflagrația a făcut zeci de victime, iar numărul acestora continuă să crească, la la 6 zile de la tragedie.

Un nou deces a survenit după explozie. Un bărbat grav rănit în explozia accidentală care a aruncat în aer un hotel de lux din centrul Havanei la 6 mai a murit din cauza rănilor sale, ridicând bilanţul morţilor la 46, potrivit El Pais. Printre decedați se află patru copii, o femeie însărcinată şi o turistă spaniolă de 29 de ani.

Nouă adulţi, trei în stare gravă, şi patru copii, dintre care doi sunt şi ei în stare gravă, se află în continuare în spital. Alte 40 de persoane rănite mai puţin grav s-au putut întoarce la casele lor.

Incendiu cu zeci de victime în India

Un incendiu declanşat accidental într-o clădire cu mai multe etaje din New Delhi, vineri, s-a soldat cu 27 de morţi, au anunţat serviciile de intervenţie indiene.

Alte 40 de persoane au suferit arsuri grave şi au fost duse de urgență la spital.

Mulți dintre cei surprinși de incendiu s-au rănit după ce au încercat să scape sărind de la etajele superioare.

Nu este clar, deocamdată, de la ce a pornit incendiul. Potrivit presei din India, proprietarul imobilului a fost reţinut de poliție și dus la audieri.

author avatar
Andreea Vlad
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger