AcasăȘTIRI EXTERNEExplozie cu urmări cumplite: Un copil a murit. Alți patru oameni, răniți....

Explozie cu urmări cumplite: Un copil a murit. Alți patru oameni, răniți. Case distruse – VIDEO

Explozie cu urmări cumplite: Un copil a murit. Alți patru oameni, răniți. Case distruse - VIDEO (sursa foto: captură youtube SWNS)

Imagini înfiorătoare au fost surprinse în Heysham, nord-vestul Angliei, în urma unei deflagrații cu urmări dramatice.

Un copil și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite, au anunțat, duminică, oficialii poliţiei din Lancashire, via Twitter. Două dintre victime au fost rănite grav.

Totodată, s-a comunicat oficial că două case s-au prăbușit, iar o alta a fost avariată puternic. De altfel, din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, respectiv pe Mallowdale Avenue, pagubele materiale sunt foarte mari. Conform aceleiași surse, se bănuiește că explozia ar fi putut fi provocată de gaz.

Desfășurare de forțe la fața locului

Mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri, dar și forțe de ordine au intervenit de urgență după ce s-a dat alerta, cu puțin după ora 2.30 dimineața, ora locală, din câte au anunțat reprezentanții serviciului de ambulanță.

Un bărbat care locuiește la câteva străzi distanță față de locul unde a avut loc explozia a mărturisit că a avut impresia că a fost vorba despre un seism, după cum s-a cutremurat casa familiei sale. “Soția mea și cu mine am crezut că am fost treziți de un cutremur, toată casa a tremurat”, a povestit Dan Knowles pentru agenţia Press Association, citat de Daily Mail.

Pompierii urmează să stabilească exact ce anume s-a întâmplat și care au fost cauzele exacte care au generat explozia.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger