AcasăȘTIRI EXTERNEExecuţie în stil mafiot, la nivel înalt, în SUA: apropiatul lui Trump...

Execuţie în stil mafiot, la nivel înalt, în SUA: apropiatul lui Trump a murit, după ce a fost împuşcat!

Mike Gill, un fost membru al administraţiei fostului preşedinte republican Donald Trump, a murit din cauza rănilor, la o săptămână după ce a fost rănit prin împuşcare ”în cap” potrivit miliardarului.

El a fost atacat de către un individ care a vrut să-i fure maşina, la Washington.

Cine este suspectul?

Suspectul, identificat ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, a încercat să intre în maşină. Înarmat, suspectul a tras cu arma şi l-a rănit „la cap” pe funcţionar, a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social.

Atacatorul a fugit de la faţa locului, după care a atacat alte persoane, între care şi Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, pe care l-a ucis la volan. El a încercat să fure şi o berlină staţionată, însă fără succes.

Criminalul, împuşcat de poliţişti

Ulterior, poliţiştii l-au găsit pe atacator la volanul unui SUV furat. Autorităţile au vrut să-l aresteze, însă tânătul, înarmat cu două pistoale, a deschis focul. Poliţiştii l-au ucis prin împuşcare. Mike Gill a fost declarat mort luni.

Donald Trump a spus despre fostul său angajat că era un om ”strălucitor. Un om unic. Familia sa şi prietenii săi sunt devastaţi”.

author avatar
Andrei Ștefan
764 afisari

2 COMENTARII

  1. Elitele impotente, incapabile si inepte nu se gandesc ca si ele trebuie sa traiasca in acelasi environment pe care ni-l creeaza noua.
    Sper sa fie un exemplu, un semnal de alarma.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri