AcasăȘTIRI EXTERNEEva Kaili, suspendată din conducerea PE! Saci cu bani găsiți la ea...

Eva Kaili, suspendată din conducerea PE! Saci cu bani găsiți la ea acasă

Eva Kaili și-a pierdut sâmbătă mandatul de vicepreşedinte PE, după ce a fost reţinută vineri de justiţia belgiană într-o anchetă privind suspiciuni de corupţie în legătură cu Qatarul.

Europarlamentara elenă a fost suspendată din funcție de președinta Roberta Metsola, în urma anchetei declanșate de Justiția belgiană care o acuză pe Kaili de corupție.

Eva Kaili, exclusă și din grupurile parlamentare

„În lumina anchetelor judiciare în curs conduse de autorităţile belgiene, preşedinta Metsola a decis să suspende cu efect imediat toate prerogativele, îndatoririle şi sarcinile care i-au fost delegate Evei Kaili în calitatea ei de vicepreşedinte al Parlamentului European”, a anunţat în cursul serii un purtător de cuvânt al Robertei Metsola.

Publicația L’Echo a scris că, în timpul perchezițiilor, au fost găsite sume semnificative de bani în mai multe locații și că tatăl ei a fost prins cu o geantă plină cu bani. Alte patru arestări au avut loc deja în capitala Belgiei vineri dimineaţa în acelaşi caz.

În centrul anchetei, condusă de un judecător de instrucţie de la Bruxelles: acţiunile unei „ţări din Golf” suspectate că „ar influenţa deciziile economice şi politice ale Parlamentului European prin plata unor sume de bani substanţiale sau oferirea de cadouri semnificative”, a subliniat parchetul federal. În ceea ce priveşte beneficiarii, aceştia sunt personalităţi care au „o poziţie politică şi/sau strategică semnificativă” în cadrul Parlamentului European.

Eva Kaili a fost exclusă și din Partidul Socialiștilor din Grecia și din S&D, grupul socialiștilor europeni

author avatar
Andreea Vlad
479 afisari

17 COMENTARII

 1. asta se intampla acolo de unde noi luam ”lumina” si mai vorbesc sefii de pe la Bruxelles de coruptia din Romania , fain !

 2. Parlamentul e de fațadă. CE ia hotărîri. Așă că treaba cu influențe s-o lase jos că măcăne.
  Bravo Chioveșii, dă-i la plevușcă!

 3. Stiti bancul cu Adam si Eva?….Eva-labil si la alti bagabonti care au saci de bani,geamantane cu chineji morti,copii vanduti pentru organe,cocaina ptr VIP-uri,kalasnikovuri,conturi in PanamaCostaRica………se cheama UM0215 ochiul si timpanul bordelul de curve tradatoare conduse de vulpea pizdii VirgilArdelean si nepotelul DacianCiolos

 4. mUE colcaie de Mafia khazara si de coruptie, dar Parchetul European in frunte cu Lulutza se uita in alta parte sa nu vada JAFUL ochestrat de reptilele imputite Rockefeller si Rothschild.

  De cand s-a infiintat acest organism nu s-a incheiat niciun dosar pentru ca ar fi trebuit sa-i lege pe toti escrocii din Parlamentul Penal European in frunte cu Parashuta Ur sula.

  Arhitectura Parlamentului Penal European este identica cu arhitectura Turnului Babel, pentru ca asa voiau satanistii sa faca din Europa – un talmes balmes etnic, un amestec jegos de europeni si magraoni adusi de khazarii Soros si Angela Hitler Merkiller in 2015.
  Dar la fel ca Turnul Babel, si Parlamentul Penal European ca intreaga organizatie satanista mUE se vor darama la propriu in scurt timp.

 5. Chiar asa? Pai cum, cloaca mUE nu e fanionul dreptatii, cinstei, onoarei, respectarii tuturor regulilor si legilor? Daca nu, de ce ne-a pus pe noi, mici copii, pe coji de nuca cu mcv-ul, cu schengenul, cand ei sunt putrezi? Sau tocmai de aia? Luati lumina sclavi ai coloniei de la stapanii cei putrezi de corupti! Continuati sa cereti voie si cand va duceti in fundul curtii…

  • Deci asta era secretul lui Polichinelle….Urs-sula fura miliarde ca sa plateasca gigolo cu sula de urs…..bagaboanta e perversa….aduce „emigranti” sa le fure morcovii cu fundul
   Mutti care ti futti…….pi rupti
   MariaTereza URS-SULLA von Der Blasen

 6. Eva Kaili ARE VREO PERFORMNATA , IN BIOGRAFIA EI PROFESIONALA DECT CEA feminina……… ca sa ajunga IN ASA FUNCTIE MARE ….????

  • Aceeasi „performanta” ca 90% din curvele imputite de dupa89 din politica de Tzaptzarapistan ce mi-e Urdea ce mi-e alta boarfa penala……felinarul rosu e meseria principala,suge si inghite precum aspiratorul made-in-china de lamalluri

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri