AcasăȘTIRI EXTERNEEuropei îi ies pe nas refugiații! O mare capitală din UE nu...

Europei îi ies pe nas refugiații! O mare capitală din UE nu mai primește ucraineni de la 15 iunie!

refugiatiAjutor de 3,5 miliarde de euro de la Bruxelles pentru ţările care primesc refugiați ucraineni. Câți bani va lua România

Praga îşi va închide, de la 15 iunie, porțile pentru refugiaţii ucraineni. Aceștia nu vor mai fi primiți în capitala Cehiei, ci urmează a fi redirecționați spre alte regiuni din țară.

Anunțul oficial a fost făcut chiar de primarul orașului Praga, Zdenek Hrib, într-o declarație preluată de europe-cities.com.

Praga nu mai primește refugiați

Centrul pentru refugiații ucraineni din Vysočany va fi închis pe 15 iunie pe termen nelimitat. Edilul capitalei cehe a spus că măsura intră în vigoare până când Guvernul va introduce un sistem de redistribuire a refugiaților.

„Capacitățile din Praga au fost depășite de mult. Singurul instrument de management care ne rămâne este să închidem KACPU (Centrul Regional de Asistență pentru Ucraina) și să redirecționăm refugiații către alte regiuni din Cehia care încă mai au capacitatea de a-i primi” – Zdenek Hrib, primarul capitalei Praga

Praga este afectată de un aflux mare de refugiați, care, potrivit primarului, sunt de până la patru ori mai mulți decât în ​​alte regiuni. KACPU, care deservește Praga și Boemia Centrală, s-a ocupat până acum de peste 90.000 de persoane.

Cehia s-a săturat de refugiații lui Zelenski

Primarul Pragăi a dat vina pe Guvern pentru că nu a creat un sistem de redistribuire a refugiaților. Potrivit acestuia, orașele comunică doar motivele pentru care sistemul nu poate fi creat, în loc să propună pași concreți.

Autoritățile din Praga plătesc 140 de coroane din bugetul său pentru cazare în plus față de contribuția statului, sumă pe care nu o va mai acorda după data de 15 iunie.

author avatar
Andreea Vlad
4.724 afisari

14 COMENTARII

  1. Nimeni nu ia in calcul ca acesti sarmani refugiati nu sunt turisti si nici refugiati temporar , sunt iluzorii promisiunile facute de Zelensky cu reconstructia Ucrainei in doi trei ani
    Realitatea este teribila , promisiunile sunt minciuni de politician gaunos ca si in Romania .

    • Americani și englezi, mari iubitori de pace , că-ți refugiati au luat, urât rauva ajuns UE cu sataniști globalisti la conducere

    • aia saraci au stat acasa , sub bombe, aia cu dare de mana au plecat spre alte meleaguri, dar problema este ca sunt agresivi, violenti, nesimtiti,infractori multi, pe tupeu maxim,in ideea ca toata lumea le este datoare…s a saturat cam toata lumea de ei, nu ii mai suporta , nu le mai accepta pretentiile nesimtite, dece, ii compatimesti , simplu -ia i la tine acasa , spala te cu ei pe cap!!!!si, mai informeaza te…..ai multe de aflat despre baietii astia!!!

  2. ZOAIE.COM SITE-UL RUSINII SI CENZURII . TOATA SHATRA SI FALSII JURNALISTI ZILNIC LA LINS IN COOR

    ZIARE.COM SITE-UL DEZINFORMARII , A MINCIUNII SI PUPIN CURISMULUI GRETOS . CENZURA PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU EI , ANALFABETII COPISTI DE PE INTERNET

  3. DOAR IN UCRAINA SE BOMBARDEAZA ORASELE MARI RESTUL TRAESC LUNISTIT .AU PUTUT SA SE OPREASCA IN UCRAINA SI SA NU SE VICTIMIZEZE ATATA

    • Sau chiar în Kiev.
      De ce Praga, Budapeste, Varșovia sau Haules-Bucales? DE CE NU KIEV!?

  4. Cand te gandesti ca Cehia era varful de lance in asazisa ajutorare a Ucrainei contra capcaunului Putin.Prostia nu se vindeca nicicand.

  5. Ar trebui sa le spuna emigranti nu refugiati. Nu e de mirare ca nu ii mai primeste, nu sant destul de negri

  6. Lasati bai cehilor, ca o sa va iasa pe nas in 4-5 luni toate hoardele alea de salbatici ukro-na-zi, acum chiar puteti sa va spalati pe cap cu ei, ii meritati din plin !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati sa ii integrati in campul muncii globaliste si pe domnii racketi, care din cate se intelege, cam toti au diparut din Ukro-na-zia, specie smekera maimutele alea nebune de urko-na-zi, toti ar trebui bagati la Zoo, impreuna cu leii si tigrii, sa vedem care pe care ii vor manca, s-ar putea sa fie niste surprize si pe acolo !! Ha ha ha 🙂 Bai praghezilor, o sa aveti si voi liniste in oras La Anul si La Multi Ani !!

  7. O vorba românească ne învață ca ” facerea de bine este f…… de mamă. Era si de așteptat sa se întâmple așa ceva. Este doar începutul, peste câteva luni ucrainienii vor fi huliți in toate tarile care acum nu mai pot de grija lor, inclusiv in Romania. Va fi același parcurs ca in cazul romanilor si României, după 89. Mai întâi toata lumea ne plângea de milă, ” ajutoarele ” nu mai pridideau să fie trimise, până la un punct, când totul a basculat spre atitudine total opusă. Din ” răsfățata ” Europei, am devenit oaia neagra a Europei, un negru absolut, nici măcar gri. La toamna si Ucraina si ucrainienii vor avea același ” statut ” oaia neagra a Europei. Rau lor spre binele nostru,, poate nu vom mai fi noi ciuca Europei, ne vor lua locul ucrainienii.

  8. Și Cehia și Ungaria scaun săturat! Urmează sigur Polonia! In Romania idiotul de Johannis și lingaul de Ciucă bucă generalul plm o țin lunga cu sponsorizarea acestor gunoaie fugite din Ukraina nazistă!

  9. Refugiații ucraineni, mai exact escrocii și cerșetorii ucraineni, au devenit incomozi în multe țări, prin atitudinea lor. De ce pleacă din Ucraina, doar rușii nu au ocupat-o în totalitate, iar drogangistul Zelenski asigură omenirea de victoria lor finală. În Ucraina nu sunt zone libere, în care nu se trage nici un glonț? De ce nu merg acolo, unde să și muncească, contribuind la efortul de război? Dar, este mai comod să stai cu mâna întinsă, să petreci concediu prelungit pe alte meleaguri, pe banii altora, având și pretenții, ca aceia evacuați din hotelurile bulgărești da și de la noi. Se vede cât de stresați sunt după comportamentul lor de prin parcurile bucureștene, unde petrec cu toată familia, de nu poți să mai faci o plimbare liniștită fără să-i auzi manifestându-se zgomotos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger