AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa se ridică împotriva conducătorilor. Furie de nedescris la protestele anti-lockdown de...

Europa se ridică împotriva conducătorilor. Furie de nedescris la protestele anti-lockdown de pe întreg continentul! – VIDEO

NAȚIONAL.RO îți arată ceea ce televiziunile nu vor să vezi! Furie de nedescris la protestele anti-lockdown! - VIDEO (sursa foto: Catalan News/Twitter)

Măsurile restrictive anunțate de autoritățile din mai multe state europene, cu intenția de a domoli numărul mare de infectări depistate în ultima perioadă, au scos în stradă oamenii nemulțumiți de planurile anunțate de oficialii locai.

Finalul acestei săptămâni a fost, așadar, marcat de tensiune, pe fondul protestelor de stradă generate de restricții antiCovid.

Sâmbătă seara târziu, pe străzile din Roma au intervenit masiv forțele de ordine, după ce protestatarii au aruncat cu cocktailuri Molotov, sticle și chiar pietre în direcția polițiștilor, notează infowars.com.
Furie și pe străzile din Spania

O atmosferă tensionată s-a creat și pe străzile din Barcelona, al doilea oraș ca mărime din Spania, unde unii manifestanți au luat în vizor oameni ai legii, aruncând în direcția lor cu diverse obiecte, dar și cu gardurile metalice instalate în zona protestelor. Din câte se poate vedea din imagini, pe străzi au izbucnit și incendii. Oamenii ieșiți în stradă au strigat ”Libertate”.

Incidente au avut loc și la Madrid, dar și la Longrono, un oraş situat în nordul ţării.author avatar
Andrei Coman