AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa s-a pus de-acord: Rusia comite CRIME de război în Ucraina! Reacţia...

Europa s-a pus de-acord: Rusia comite CRIME de război în Ucraina! Reacţia lui Boris Johnson

crime razboiEuropa s-a pus de-acord: Rusia comite CRIME de război în Ucraina! Reacţia lui Boris Johnson

Consiliul Europei a decis că ceea ce se întâmplă acum în Ucraina se încadrează clar la crime de război. Oficialiiafirmă că Rusia trebuie să înceteze imediat „uciderea” și „suferința oamenilor”.

Atacul militar al Rusiei asupra Ucrainei continuă să semene „moarte și distrugere” în inima Europei.

Bombardamente asupra spitalelor, școlilor și caselor

Acest război calcă în picioare dreptul internațional și drepturile omului și distruge dreptul umanitar. Milioane de oameni se tem pentru viața lor sub bombardamentele nediscriminate care au lovit spitale, școli și case.

Mii de oameni au fost tăiați de la facilitățile de bază și nu au acces la apă, medicamente, alimente, electricitate, canalizare și adăpost.

Lucrătorii din spitale se luptă să ofere îngrijire, forțați de bombardamentele frecvente să își mute pacienții în adăposturi sau subsoluri. Fluxuri de refugiați și persoane strămutate caută cu disperare siguranță.

Acest carnagiu trebuie să se încheie imediat înainte ca și mai multe vieți nevinovate să fie pierdute și mai multe daune. Autoritățile ruse pot face acest lucru. Trebuie să oprească imediat acest coșmar”, tansmite Consiliul Europei.

Boris Johnson: ”Acţiunile Rusiei, crime de război”

Premierul Boris Johnson a declarat miercuri, în Parlamentul Marii Britanii, că acţiunile preşedintelui rus Vladimir Putin în Ucraina pot fi calificate drept crime de război.

Ceea ce am văzut deja din partea regimului lui Vladimir Putin în ce priveşte folosirea muniţiilor asupra civililor nevinovaţi… în opinia mea, se califică deja pe deplin la mă de război”, a declarat Boris Johnson în Parlament.

”Putin trebuie să eşueze în aventura sa” şi ”nu am nicio îndoială că va eşua şi că noi vom reuşi să protejăm Ucraina”, a mai spus Boris Johnson.

author avatar
Andrei Ștefan
517 afisari

9 COMENTARII

  1. nene primmistrule intreb si eu asa de curios ca un om simplu
    in anii 90 ce a fost in Belgrad cand americanii au bombardat tot fara exceptie? ha?

  2. Sper sa se poate dovedi.
    Ucraina sa stranga o baza de date cu filme de front si bagate in cloud pt vesnicia istoriei umanitatii.

  3. Atentie, nu se pot dovedi rachetele deviate electronic, crimele mercenarilor, crimele teroristilor ceceni alea nu intra in crimele rusilor, nu poti dovedi crima colaterala etc.

  4. Din ciclul cand guvernele Europei sunt brelocurile multinaționalelor. Sa terminat cu lumea liberă si democrata, urmează cea mai crunta pagina din istorie, in care tirania multinaționalelor nu da nici cat negru de sub unghie pe viata oamenilor

  5. Din spusele unora care par a sti bine situatia de la vami, se pare ca autoritatile romane s-au trezit cat de cat si nu mai primesc barbati refugiati, ci doar femei si copii.
    Poate le-a trecut prin cap autoritatilor ca barbatii pot fi trimisi cu misiune asa cum s-a intamplat in 2015 cu arabii veniti in Europa ca refugiati de razboi.
    Observ ca cei care isi parasesc tara sunt foarte dezorientati.
    Minciunile Cabalei i-au facut sa-si paraseasca tara, si nu realitatea.
    Armata rusa ataca tinte clare si avertizeaza civilii sa paraseasca zona de conflict pentru a nu fi victime, ori celor din zonele unde nu sunt bombardamente li se spun minciuni ca sa-i sperie si sa se creeze panica generala.
    Se vede din avion ca este mana lui Soros.

    Minciuni !

    Asta este ultima metoda a tradatorilor de tara sa bage pe furish emigranti arabi ( luptatori care vor trage in poporul roman ).Asa-zisii refugiati au fost platiti de Soros sa vina in Romania, pentru ca printre ei sa intre clandestin magraonii criminali pe care Agela Hitler i-a adus in 2105 in Europa.
    Vad ca sunt numai barbati tineri care pot pune mana pe arma sa-si apere tara, daca ar fi ucrainieini, dar ei sunt migranti arabi vetiti cu multi ani in urma la ordinul Cabalei.

    Din spusele unora care par a sti bine situatia de la vami, se pare ca autoritatile romane s-au trezit cat de cat si nu mai primesc barbati refugiati, ci doar femei si copii.
    Poate le-a trecut prin cap autoritatilor ca barbatii pot fi trimisi cu misiune asa cum s-a intamplat in 2015 cu arabii veniti in Europa ca refugiati de razboi.
    Observ ca cei care isi parasesc tara sunt foarte dezorientati.

  6. Vietnam.
    Coreea.
    Iugoslavia.
    Irak.
    Iran.
    Libia.
    Siria.

    Stai așa, alea n-au fost crime de război, nici genocid, nici invazii ilegale ale unor alte țări, alea au fost „implementarea democrației”. Silly me. 😀

  7. Masacrul generalizat al amerindienilor.
    Bombele de la Nagasaki și Horoshima – țintele au fost centre civile.
    Bombardarea sistematică a centrelor civile din Japonia cu bombe incendiare, în conditiile în care casele japonezilor erau din hârtie și lemn.
    Al doilea război mondial a fost planificat tot de către americani!
    Scindarea unui popor de-a lungul paralelei de 38 de grade latitudine nordică și echiparea sudului cu arme nucleare.
    Peste 1 milion de morți în Vietnam, Cambodgia, Laos.
    Inducerea războiului în Balcani pe criterii etnice și religioase, terminând cu crearea statului mafiot-interlop kosovo.
    Inducerea războaielor cecene și destabilizarea întregii zone caucaziene.
    Crearea statului Israel în detrimentul palestinienilor.
    Inarmarea unor tari de tip „bambustan” cu arme nucleare(India și Pakistan)
    Manipoo larea și întrebuințarea lumii Arabe în controlul resurselor regionale.
    Crizele din Afganistan – ambele!
    Crizele și conflictele din Africa din a doua jumătate a secolului XX.
    Criza Ukrainiana (operația Ukr are câteva zeci de ani, timp în care au penetrat tara și structurile statului și i-au cumpărat cu bani putini pe cei săraci sau cei bogați, lacomi și fără de virtuți).
    Ăștia sunt americanii pe planetă, iar singurul lor scop este sa fie stăpânii planetei, folosindu-se de toate mijloacele …..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger