AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa s-a coalizat în jurul lui Macron înaintea alegerilor din Franţa. Ce...

Europa s-a coalizat în jurul lui Macron înaintea alegerilor din Franţa. Ce s-ar întâmpla dacă ar câştiga Le Pen

Preşedintele în funcţie al Franţei, Emmanuel Macron, are un uşor avantaj în sondajele de opinie înaintea turului secund al scrutinului prezidenţial, dar diferenţa nu este suficientă pentru a-i garanta o victorie.

Macron i-a avertizat pe cetăţenii francezi că vor fi perioade „dificile” dacă Marine Le Pen va câştiga scrutinul prezidenţial programat duminică.

A tras semnalul de alarmă dacă Le Pen câştigă

Emmanuel Macron a pledat pentru reducerea diferenţelor sociale între diversele teritorii din Franţa, precum şi între „bogaţi şi persoanele cele mai sărace”.

Nu va fi lăsat nimeni să ajungă în situaţii fără ieşire, aşa cum nu a fost abandonat nimeni până acum”, a afirmat Emmanuel Macron, vineri după-amiază, în cursul unei vizite electorale în localitatea Figeac, situată în departamentul Lot, în sudul Franţei.

„Eu cred într-un singur lucru, în reconcilierea buneivoinţe cu ambiţia. Nu vom realiza unitatea ţării promiţând totul, dar nefinanţând nimic. În caz contrar, vor urma zile dificile„, a atras atenţia Emmanuel Macron.

Liderii europeni, alături de Macron

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, prim ministrul Spaniei, Pedro Sanchez, și prim ministrul Portugaliei, Antonio Costa, semnează în cotidianul Le Monde un editorial în care explică de ce alegerile din Franța au o importanță covârșitoare pentru restul Uniunii Europene.

Cu toate acestea, populiștii și extrema dreaptă din toate țările noastre au făcut din Vladimir Putin un model ideologic și politic, reluând afirmațiile sale naționaliste.

Ei au copiat atacurile sale împotriva minorităților și a diversității. Aceștia îi împărtășesc visul de a avea o națiune uniformă. Nu trebuie să uităm acest lucru, chiar dacă acești politicieni încearcă acum să se distanțeze de agresorul rus”, continuă Scholz, Sanchez și Costa.

Lui Le Pen i-a fost interzisă intrarea în Ucraina în ianuarie 2017 pentru că a apărat anexarea de către Rusia, în 2014, a Crimeii, considerată ilegală de comunitatea internațională.

author avatar
Andrei Ștefan
576 afisari

7 COMENTARII

  1. situatia prezinta umflaturi din moment ce se strang toti pentru macron . depinde de francezi si de planurile americanilor , daca s-a inchis conflictul submarinelor .

  2. Exact cei enumerați, ca stau lângă macron sunt globalisti neomarxisti, care și, au terorizat cetățeni în pandemie prin obligarea vaccinări cu serul experimental, asa ca nimic nou

  3. Ai dreptate UNU. Din confruntarea televizata cu Macron am văzut ca Le Pen este o femeie deșteaptă, pregătită în probleme economice și sociale. Calma, lucida, l-a făcut praf pe „Macrou” căruia i se citea disperarea în ochi. Faptul ca propune preturi reglementate la energie și ca nu vrea sa renunțe la gazul rusesc este de neacceptat pentru America și conducerea UE. Oculta nu o va lăsa să câștige, dar va face o mare greșeală. Cu „Macrou” in continuare la conducerea Franței tensiunile sociale in actuala criza vor creste exponențial pana la o explozie care va zgudui Europa nu numai Franța.Vestul a intrat într-o criza profunda pentru care bogații nu au soluții convenabile lor.

  4. Victorie pentru Le Pen si jos cu papagalul de Macron sustinut de drogati ,gunoaie de emigranti care sint impotriva Frantei ,si poponarii

  5. Dupa ce si-a ciomagit nonstop poporul cu jandarmeria gunoiul imputit globalist vrea sa fie votat?Daca francezii voteaza acest gunoi inseamna ca ori sunt prosti ori le place sa ia bataie.MUCK FACRON GO OUT

  6. Comentariul meu l-a deranjat pe lacheul Fane.Aveti tupeul sa va autodenumiti presa libera.Halal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger