AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa ne vrea vaccinaţi! Acestea sunt ţările în care intri doar dacă...

Europa ne vrea vaccinaţi! Acestea sunt ţările în care intri doar dacă ai dovada că te-ai imunizat anti-Covid!

destinatii turisticeEuropa ne vrea vaccinaţi! Acestea sunt ţările în care intri doar dacă ai dovada că te-ai imunizat anti-Covid!

Tot mai multe ţări europene, care sunt şi destinaţii turistice preferate de români, primesc străini doar dacă prezintă la vamă un certificat de vaccinare.

Vestea bună este că nu mai e nevoie de un test PCR. Grecia, Islanda, Insulele Azore și Madeira sunt doar câteva dintre destinațiile care primesc deja doar turiștii vaccinați.

În ce destinaţii turistice poţi intra doar cu dovada de vaccinare?

Grecia este una dintre principalele destinații care primeşte străinii doar dacă s-au vaccinat anti-Covid. Oamenii care au deja 14 zile de la a doua doză de vaccin pot călători în statul elen fără carantină sau test PCR, însă trebuie să arate un certificat de imunizare.

Croația şi Muntenegru cer doar ca a doua doză de vaccin să fie efectuată cu 7 zile înainte de intrare în țară, în timp ce Slovacia a deschis deja granițele pentru cetăteții vaccinați de cel puțin 2 săptămâni cu un vaccin precum Pfizer sau Moderna.

Italia cere paşaport sau certifcat de vaccinare

Pim-ministrul italian Mario Draghi a declarat că Executivul de la Roma este gata să redeschidă economia de la începutul lunii iunie sau chiar mai devreme şi că turiştii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori paşaport de vaccinare anti-Covid.

Draghi a declarat că Italia trebuie să se concentreze pe vaccinarea 100% a vârstnicilor şi a persoanelor vulnerabile pentru ca activitatea economică a ţării să poată fi reluată rapid.

Ministrul italian al Turismului speră să promoveze unele dintre insulele mici ale ţării, precum Capri, ca „libere de Covid”, pentru a-i încuraja pe turişti să revină.

author avatar
Andrei Ștefan
714 afisari

5 COMENTARII

  1. @ Sunteți de părere că ar putea fi realizată și o cercetare despre evoluția industrială, evoluția vaccinării și boli cronice apărute , alte boli grave, pentru perioada de când vaccinarea este folosită ca metodă extinsă de prevenție a bolilor, eventuale mutații apărute în această perioadă, la viruși , genetice, ?

  2. Turismul oricum nu o sa isi revina, astia numai se auto-amagesc singuri !! 🙂 Dar, totusi, e nevoie si de 3 milioane de cobai din Bukale, e bine sa ai masa de manevra, nu stii cand ai nevoie de ei, adica de astia spalati pe creier !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger