AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa intră pe AVARII: "tăieri" 15%, iar populaţiile le vor resimţi pe...

Europa intră pe AVARII: „tăieri” 15%, iar populaţiile le vor resimţi pe propria piele!

Suma colosală primită de Rusia de la UE. Petrolul, gazele și ipocrizia Occidentului

În ciuda temperaturilor ridicate, e posibil ca europenii să fie nevoiți în curând să limiteze utilizarea aerului condiționat, pentru a se putea încălzi la iarnă.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a atenționat asupra unui „scenariu în care trebuie să ne descurcăm fără gaz rusesc”, pentru că Moscova îl folosește ca pe o „armă de război”. Astfel, Franța va trebui să treacă printr-o perioadă de „economisire a energiei”.

Raționalizarea cu 15% intră în vigoare

Reducerea cu 15% a consumului de gaz în cadrul UE va intra în vigoare „la începutul săptămânii viitoare” pentru a diminua impactul reducerii livrărilor ruseşti, a anunţat vineri preşedinţia cehă a Consiliului UE.

„Reglementarea privind reducerea cererii de gaz a fost oficial adoptată. Textul va fi publicat în Jurnalul Oficial la începutul săptămânii viitoare şi va intra în vigoare la o zi după publicare”, a precizat preşedinţia Consiliului UE pe contul său de Twitter.

Rusia a oprit livările către Finlanda, Polonia și Bulgaria

Germania importă în continuare 35% din gazele sale din Rusia – în comparație cu 55% înainte ca Rusia să invadeze Ucraina. Franța nu este la fel de dependentă, dar are încă probleme, importând 17% din gazele sale din Rusia.

Rusia a oprit deja livrările de gaze către Finlanda, Polonia și Bulgaria, în urma refuzului acestor state de a plăti în ruble.

author avatar
Andrei Ștefan
428 afisari

5 COMENTARII

    • In schimb fac averi fabuloase smecherii din spatele lui Volodimir JewLanski care au organizat circul si razboiul

  1. Eu pastrez lazile de legume si fructe ptr. a face focul (în gradina) si a-mi pregati câte un ceai….. hahaha…
    Vorbesc serios!

  2. Europa condusa de impostori cu propaganda de homalai si drogati merita foame a si frigut la iarna ,Victorie pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger