AcasăȘTIRI EXTERNEErdogan, „răzbunat”?! Putin, lăsat să aștepte singur, în picioare, de președintele turc....

Erdogan, „răzbunat”?! Putin, lăsat să aștepte singur, în picioare, de președintele turc. Reacţia surprinzătoare surprinsă pe camerele de luat vederi – VIDEO

Vladimir PutinErdogan, „răzbunat”?! Putin, lăsat să aștepte singur, în picioare, de președintele turc. Reacţia surprinzătoare surprinsă pe camerele de luat vederi - VIDEO / captură video

Președintele Rusiei Vladimir Putin a fost lăsat să aștepte singur, un tratament pe care îl rezervă de obicei altor lideri mondiali, notează The Guardian.

Imagini cu Putin, aparent nerăbdător şi descumpănit în timp ce este lăsat să aştepte câteva zeci de secunde de către omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au fost distribuite în mediul online.

Putin, lăsat să aștepte de Erdogan

A fost un gest necunoscut pentru liderul rus, care și-a dezvoltat o reputație de a-i ține pe liderii mondiali să aștepte, intenționat, uneori ore întregi, după ce trebuiau să înceapă discuțiile programate.

Reporterii au surprins momentul în care Putin a intrat marți, 19 iulie, în încăpere, în așteptarea că Erdogan îl va urma rapid. În schimb, a rămas în picioare în mijlocul reporterilor.

Cum a rezistat liderul de la Kremlin așteptării

Cu mâinile împreunate în fața lui, liderul rus, de obicei stoic, a fost văzut bâțâindu-se pe picioare și sugându-și obrajii în timpul așteptării de 50 de secunde. În cele din urmă, Putin și-a lăsat mâinile să cadă lângă el, cu un strop de exasperare, în timp ce Erdoğan a apărut, iar perechea și-a dat mâna.

Unii au speculat că gestul ar fi putut fi o răzbunare pentru o întâlnire din 2020 de la Moscova, când Erdogan l-a așteptat atât de mult pe Putin să intre în sala de ședințe încât a dat semne de enervare.

„Acele 50 de secunde în care Erdogan l-a făcut pe Putin să aştepte, părând descumpănit în faţa camerelor de filmat, spun mult despre cât de multe s-au schimbat după Ucraina”, a glumit Joyce Karam, senior corespondent al National News.

Karam a numit scena „răzbunare dulce” pentru Erdoğan, după ce Putin l-a lăsat pe liderul turc să-l aștepte aproximativ două minute înainte de o întâlnire în 2020. Presa turcă a raportat la acea vreme că Erdogan și anturajul său au fost umiliți după ce au fost forțați să aștepte afară într-o antecameră.

author avatar
Andreea Vlad
1.019 afisari

7 COMENTARII

  1. Prostul, nici nu stie ce-l asteapta! El crede ca s-a razbunat pe Putin!? Isi imagineaza, probabil, ca daca Rusia e acum incoltita de Occident, Moscova va uita umilinta si nu-i va plati cu varf si indesat tupeul. Dar se inseala amarnic, caci momentul cand Rusia va spilbera Turcia se apropie vertiginos. Priviti bine harta Orientului Mijlociu, ca nu peste mult timp, acolo nde azi e Turcia. maine va fi Grecia si Kurdistan.

    • Este foarte greu de crezut asa ceva!! E
      ste suficient sa privim istoria trecuta recent. Au trrecut exact 100 de ani decand Turcia a fost un imperiu. Lumea uita usor dar caracterul turcilor este cu mult diferit de ale grecilor, etc

      • Turcia nu este o tara pe care sa o neglijezi. Istoria faculoasa a lor vorbeste de la sine!

  2. Și-a supt obrajii? Ăsta e semn evident de cancer și un gest care trădează că nu mai are armanent și drone. Vă spun eu, înainte să o facă specialiștii britanici.

  3. Pai nu a luat si el o samanta o stiksina o maslina un mentosan ceva ca vad ca isi suge masaua.

  4. Fraier Putin😤! De ce nu s-a autoinvitat să șeadă pe scaun? De atâtea ori au fost bătuți măr de ruși.. Avea tot dreptul istoric 😁 Iar când intra Erdogan as fi preluat la mișto rolul de gazdă și din șezând i-as fi făcut semn lui Erdogan că poate să ia loc…🤓

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger