AcasăȘTIRI EXTERNEErdogan, glume pe seama relației complicate pe care o are cu Macron....

Erdogan, glume pe seama relației complicate pe care o are cu Macron. Ce a declarat despre soția președintelui francez

emmanuel macronErdogan, glume pe seama relației complicate pe care o are cu Macron. Ce a declarat despre soția președintelui francez

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dezvăluit recent care este relația sa cu președintele francez Emmanuel Macron. Liderul de la Ankara a făcut dezvăluirea sub formă de glumă.

„Soţiile noastre se înţeleg bine, nu şi noi”, a glumit, joi, Erdogan, în cadrul unei conferințe de presă, la Praga în cadrul primei reuniuni a Comunităţii Politice Europene.

Soțiile celor doi președinți sunt foarte apropiate

Emine Erdogan, soţia preşedintelui turc, şi prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, au relaţii mai mult decât cordiale, în ciuda tensiunilor periodice dintre soţii lor, judecând după fotografiile în care cele două doamne apar împreună.

În noiembrie anul trecut, persoane din anturajul lui Emine Erdogan au declarat că relaţiile dintre cele două femei – fotografiate în mod regulat împreună la summituri internaţionale – sunt în bune.

Recep Tayyip Erdogan a mai făcut o glumă propunând aderarea Franţei la Organizaţia Statelor Turcice (OET), din care fac parte, pe lângă Turcia, ţări vorbitoare de limbă turcă din Asia Centrală şi Azerbaidjan.

La rândul său, preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat, într-o manieră relativ ironică, că a insistat joi asupra necesităţii de a lupta împotriva oricărei ,,eludări” a sancţiunilor împotriva Rusiei, în contextul războiului din Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
1.199 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.