AcasăȘTIRI EXTERNEEpisod sângeros la o sală de bowling. Trei oameni, împușcați mortal! -...

Episod sângeros la o sală de bowling. Trei oameni, împușcați mortal! – Imagini VIDEO cu impact!

Episod sângeros la o sală de bowling. Trei oameni au pierit. Mai mulți răniți, duși la spital - VIDEO (sursa foto: twitter.com/RockfordPD)

Polițiștii au intrat în alertă, după ce s-a anunțat că s-au auzit focuri de armă la o sală de bowling din Statele Unite.

Trei oameni au pierit în urma incidentului ce a avut loc sâmbătă seară, în Rockford, oraș aflat în statul american Illinois. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite, anunță CNN, în baza informațiilor venite din direcția oficialilor poliției.

Conform primelor date, la momentul la care polițiștii au ajuns la locul apelului au descoperit trei persoane fără suflare și alte trei cu leziuni provocate de focuri de armă. Răniții au fost preluați de urgență și duși la spital, pentru a le fi îngrijite leziunile.

Suspect în vizorul poliției

Deocamdată nu se cunosc motivele care au generat acest incident. Ce se știe este faptul că un suspect în acest caz se află în custodia oamenilor legii.

Conform datelor oficiale, anunțate pe pagina de Twitter a Poliției din Rockford, este vorba despre un tânăr în vârstă de 37 de ani. Oamenii legii nu ar avea în vedere și o altă persoană, la nivel de suspecți, în cazul de față.