AcasăȘTIRI EXTERNEEpisod înfiorător în SUA. Împușcături la o școală - o copilă a...

Episod înfiorător în SUA. Împușcături la o școală – o copilă a semănat groază în calea ei. Trei răniți – VIDEO

Episod înfiorător în SUA. Împușcături la o școală - o copilă a semănat groază în calea ei. Trei răniți - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Caz absolut terifiant în Statele Unite. Au fost momente de groază pentru elevii și profesorii unei școli din Idaho, dar și pentru rudele acestora. Totul ca urmare a unui atac produs la unitatea de învățământ.

Oricât ar părea de greu de imaginat, s-a aflat că o copilă, elevă în clasa a șasea, a semănat groază în jur, cu o armă pe care a scos-o din ghiozdanul cu care venise la cursuri și cu care a tras, din câte anunță presa americană. Ulterior s-a aflat că intervenția unui profesor s-a dovedit a fi salvatoare în toată această situație înspăimântătoare.

Doi elevi și un adult au fost împușcați. Episodul șocant a avut loc joi dimineață, la Rigby Middle School, din statul american Idaho. Din câte a anunțat în fața presei un oficial din rândul reprezentanților legii, incidentul a pornit undeva pe holurile unității de învățământ și a continuat și în exteriorul școlii. Șeriful comitatului Jefferson, Steve Anderson, a confirmat că un cadru didactic a reușit să o dezarmeze pe fată și să o rețină pe elevă până când la fața locului au ajuns polițiștii și au preluat-o pe copilă.

Răniții, duși la spital

În tot acest timp, cei trei răniți în acest atac – cei doi elevi și un adult – au fost duși la spital. Conform foxnews.ro, care citează un un oficial medical, leziunile suferite nu sunt de natură să le pună viața în pericol. Deja persoana adultă a putut părăsi unitatea medicală.
Încă nu se știe ce anume a împins-o pe fată să facă un astfel de gest. Și nici măcar de unde a pus mâna pe arma pe care a adus-o la școală.

După ce s-a dat alarma, la fața locului au intervenit mai multe forțe de ordine.


213 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand armele le gasesti la legatura precum patrunjelul la fiece colt de strada. Copiii cred ca e jucarie.

  2. La 12 ani pistol
    la 18 taticutu o sa-i faca cado un AR 15 ca tot americanu.
    La 22 la majorat tata o sa-i faca cado un M-19 machine gun cu tambur si banda de rezerva.
    La 25 fetita cado de nunta aruncator de grenade.
    N-are tara bani de tanc da strange el e inimos pt botez ca se imprumuta de ca orice tata, care vrea sa-si vada fiica fericita.

    • era transexual, foarte frumos daca taticutu i-ar fi facut cadou un AR-15, desi personal prefer AR-10, in loc de pastile pentru aruncat in aer echilbrul hormonal si implicit cel cerebral.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger