AcasăȘTIRI EXTERNEEmoţii în SUA: sănătatea lui Joe Biden, şubredă? Ce a făcut preşedintele...

Emoţii în SUA: sănătatea lui Joe Biden, şubredă? Ce a făcut preşedintele maerican la o conferinţă l-a dat de gol (VIDEO)

joe bidenEmoţii în SUA: sănătatea lui Joe Biden, şubredă? Ce a făcut preşedintele maerican la o conferinţă l-a dat de gol

Joe Biden a fost cuprins de un acces de tuse în timpul unei conferinţe de presă în care vorbea despre economie, explicând că n-ar avea Covid, ci că doar ar fi intrat în contact cu un nepoţel care este răcit.

Cu vocea răguşită şi accese de tuse când vorbea despre economie, preşedintele american Joe Biden i-a asigurat pe reporteri că nu are Covid. Ar fi doar o răceală pe care a luat-o, susţine liderul de la Casa Albă, de la nepoţelul lui.

Biden şi-a făcut 3 doze de vaccin anti-Covid

Joe Biden, care are 79 de ani şi este cel mai vârstnic preşedinte pe care l-a avut vreodată America, este vaccinat anti-Covid, inclusiv cu doza booster.

Cel mai mic dintre nepoţii preşedintelui american este Beau, fiul lui Hunter Biden. Bebeluşul poate fi văzut adesea la Casa Albă şi a fost cu familia Biden extinsă pe insula Natucket, punctul cel mai sudic al statului Massachusetts, unde au sărbătorit Ziua Recunoştinţei

Se va ascunde liderul SUA de Omicron?

Liderul de la Casa Albă n-are de gând să-şi schimbe programul apariţiilor publice, în perioada următoare, deşi a primit întrebări repetate în acest sens, în contextul apariţiei tulpinei Omicron, mai contagioasă decât variantele precedente ale coronavirusului.

Sunt în regulă. Mă testez zilnic să văd – testare pentru Covid. Sunt verificat pentru toate tulpinele.

Ceea ce am este un nepoţel de un an şi jumătate, care a răcit, şi îi place să-l pupe pe bunicul. Şi îl pupă… Oricum, e doar o răceală”, a dat asigurări Biden.

author avatar
Andrei Ștefan