AcasăȘTIRI EXTERNEEmmanuel Macron pune paie pe foc: nu renunţă la reforma pensiilor. Franţa...

Emmanuel Macron pune paie pe foc: nu renunţă la reforma pensiilor. Franţa a intrat în zodia protestelor violente (VIDEO)

emmanuel macron

Emmanuel Macron rămâne ferm pe poziţii: nu are de gând să renunțe la reforma pensiilor și nu dă înapoi nici la presiunea străzii.

Președintele francez a condamnat protestele violente de joi, când 3,5 milioane de oameni au demonstrat în toată Franța și peste 400 de polițiști au fost răniți.

Macron, dezlănţuit la adresa protestatarilor

Liderul de la Paris a lansat un atac la adresa protestatarilor, vineri, 24 martie.

În fața violenței, pe care o deosebesc de proteste, vom continua să acționăm cu cea mai mare fermitate. Condamn violențele de ieri (joi – n.r.), fac apel la toți cetățenii să fie responsabili și asigur sprijinul meu forțelor de ordine, care au făcut o treabă exemplară.

În rest, vom continua să mergem înainte. Țara merită și are nevoie de asta. Într-o democrație nu există dreptul de a fi violent.

Da, ne așteptăm ca forțele noastre de ordine să respecte în totalitate regulile, cu transparența și investigațiile care vin odată cu asta, dar nu pun asta la același nivel cu ceea ce se întâmplă în societate.

Sunt disponibil, dacă sindicatele doresc să vină să mă vadă pentru a discuta despre toate aceste subiecte„, a declarat Macron.

Preşedintele Franţei, contestat şi pe stadion

Fanii naţionalei Franţei au cerut demisia preşedintelui Emmanuel Macron, vineri seara, în timpul meciului cu Ţările de Jos, câştigat de „cocoşi” cu 4-0 .

În momentul în care tabela de pe arenă a arătat 49 de minute şi 3 secunde, zeci de suporteri au scandat „Macron, demisia!” pentru câteva secunde.

Protestul vine după cea de-a noua zi de mobilizare naţională împotriva reformei pensiilor, marcată de creşterea numărului de participanţi şi tensiuni în mai multe oraşe ale ţării.

author avatar
Andrei Ștefan
1.015 afisari

65 COMENTARII

  1. acolo e ..cu totul altceva…Franta plateste tribut unor greseli din trecut…sunt multi noi veniti…stim noi care..

  2. Cat de tâmpit trebuie să fi ,ca să te sacrifici pentru relicvele soros și slab și a lor ONG-uri sataniste,,așa se întâmplă cand te lași îndoctrinat de globalisti

  3. Au oprit lumea pentru o simplă răceală, au pus botniță oamenilor, i-au păcălit să se injecteje pe răspunderea lor cu nimeni nu știe ce fără a se împotrivi și vreți să credem că oamenii se luptă cu trupe înarmate guvernamentale pt doi ani mai mult pînă la pensie? (luat și tradus de pe net)

      • Când ai avut timp să numeri atâtea milioane?dar ai convingerea că știi să numeri până la mai mult de șase milioane?

          • @@@Bizonu
            Este bine că ai înțeles ideea;multe persoane, precum dumneata, chiar fac parte din categoria mamiferelor nevertebrate, aka bizon;dar totuși este bine că majoritatea v ați vaccinat anticovrig;dozele astea antiguvid vă vor proteja până la moartea subită;la fel ca tine bizonule, mulți și multe dintre defuncți și defuncte ne făceau în fel și chip, ne considerau cei mai de jos;până au închis ochii;de tot;subit.

      • Cifra asta ai scos-o din matele puturoase ale globalismului satanic al cărui slujitor te-ai făcut și tu garoiule ordinar, uită-te pe cifrele din ani anteriori și-ai să vezi că mortalitatea a fost mai mare le gripe și nozocomiale și nimeni nu a făcut atâta vâlvă pt ca nu era ordin de istericale,așa că hai sictir în mă-ta de boschetar travestit

        • El/ea (Bizonu) nu știe sau ignoră faptul că la o epidemie reală (nu la T.V.) se moare peste tot;în orice loc;așa a fost în epidemiile de ciumă, de febră galbenă ș.a.
          A văzut careva morți pe stradă, pe la scări de bloc, prin câmpuri, pe ulițe, pe șosele?

          Bizonu, trezește te la realitate!!!
          Sau nu, mai bine du te și bagă și doza 4 de otravă, pardon, de vaccin că tot a fost aprobată de mai bine de 6 luni.

          • Marș, marș, dar ,, vaccinurile”lucrează;tic-tac, otrava, tic-tac, subita.

          • tic-tac, mă-ta ia mue
            tic-tac e plină de sl0boz
            tic-tac mai vrea o mue
            tic-tac o ia în găoz.

        • ” ani anteriori ” ???
          e „anii” ,dobitok agramat.
          nu mai posta până nu înveți gramatică, kretinule.
          „nozocomiale” e nosocomiale , bou’ bălții !!!!!

      • „Imbekil”?? Învăța în ma-ta să scrii corect, că tot te ți mare sculă, prostanacule

          • @@@kwj, cel mai bine este să ignori oamenii bolnavi precum acest măscăcărici, în speță bizonul care și a luat multe pseudonime;omul este ofticat că s a injectat cu ceva cu care nici măcar scârbavnicii ce l au promovat nu știu ce conține;dar el, de frica subitei, se ține tare de parcă otrăvurile vor lucra altfel de cum au fost ele programate în așa zisele vaccinuri.
            Bizonule, nu ți fie fricâ, subita te ridică!

          • ce piz da m -tii te fu te grija de alții, kretinule ?
            învață în piz da mă-tii să scrii.

    • @@@Buș, cu alte cuvinte totul este regizat;de către ei;nu este exclus, nu m ar mira ca totul să fie un teatru de prost gust;dar care este scopul?

  4. De pensiile oprite din salariul fiecaruia nu o sa fie bani peste 20 de ani, dar pt muikraina sunt, chiar acum! Mare gaozar macrou

      • Ai dreptate garoiule ,ce pensie să-ți dea ție, dacă toată viața ai fost un cerșetor corturar, acum ai vrea ca nimeni să nu mă ia nimic

          • Nici nu mai contează, cum te numești ,kwj,bizónu, pu- l a eu tot garoiul corturar îți zic ,fă ordinaro, Mars la cratiță fatalaie

          • de ce piz da mă-tii crezi că sunt femeie, măh prostule ?
            trimite-o pe mă-ta țiga nca la cratiță, spune-i koorvei Mars.

  5. Rahat! Macron nu a avut nici 10% voturi a furat ca au electronic. De la Stalin se știe ca nu conteaza decât cine numără. 10% a avut și asta din Brazilia sub 1. Pt ca aunt … ai lui știm cine.
    Cât sa mai fie suportat? Ii doresc ghilotina placuta! Sau un lup și curativ care sa îl jupoaie de viu și sa ii pună ceara topita. Sa se ducă incet și sa simtă groaza sa rămână o eternitate in mintea sa chinuita.
    Poate ca o sa ies după media și social media sa meditez sa fac lucrurile astea sa se întâmple. Cam ma atrag și chestiile materiale dar ma atrage și sa renunț și sa nu fac decât … underground. Am încă ceva ego dar lucrez sa renunț la el și sa nu mai am nevoie de nicio chestie aprobare validare etx, glorie lol, ci sa fac numai ce vreau și sa ma bucur deși știu numai eu.
    Condiționarea asta primită de noi toți de la societate ne sabotează scopul pentru care suntem aici. Dar ne zbatem.
    Oricum, ăștia de ma trag înapoi – ca se știe camd se trezește unul așa ca mine transmite ai suntem atacați masiv – va spun ca tot o sa ma trezesc cu totul și o sa ajungeți la mâna mea spiritual. Îmi puneți bete in roate dar tot o sa răzbat.
    Și atunci va fi vai și amar de toți ăștia purpurie psichici medii cică păpușoi care va legati unii de alții sa ma țineți pe loc.
    Ia spuneti: la câți v-am prăjit creierul deja??? Ca știu clar ca am prăjit mai multe creiere dar nu va văd fetele ca sunteți atât de insignifianți

  6. Bai micron, bai frank-ofonule ord-inar de gai-nar ratat, daca violenta nu, macar un ca-p in gu-ra nu vrei ? Ha ha ha 🙂 Dar de ce nu vrei ? Mai stii cand ti-a dat francezul ala al tau un ditamai bitch-slapping, de ai fugit de acolo ca o ta-rfa mica ce esti !! Ha ha ha 🙂 In curand o sa ar-da tot France-is-tan-ul ala al tau de rah–at, macar o sa vedeti si voi ce fain e sa traiesti intr-o lume de tip Mad Max, acolo o sa ai ocazia sa stai in bunkarul tau minim 2-3 ani, pana o sa in-neb-unesti bine de tot, macar o sa iti vina mintea la cap !! Ha ha ha 🙂 Iar daca nu, il trimitem pe Comandor Gherghisan, sa iti dea un pul-an fix intre ochi, sa vezi numai zertif-ikate verzi pe pereti, tu si toti te-feleii tai kur-kubeisti, ord-inarii dra-kului !! Sieg Heil, Sieg Heil, Micron Macht Frei !!

  7. Credeți că noile partide comuniste .. și noi lideri comuniști..își dau demisia de onoare? Bolnavul asta mintal , are impresia că este lider ca și Puțin sau XI. Totuși sistemul îl ține în brațe. Noul sistem în EU nu mai este democrație. Este un nou comunism . Comunismul hoților bolnavilor psihici…etc…Va trebui înlocuit la un moment dat…dar cu unul mai malefic ca el. Resurse oricum nu mai au decât dacă trec la naționalizări in masă. Un nou socialism are nevoie de miliție și de noi și noi naționalizări. Asta cred că urmează.

  8. @@@Bizonu
    Este bine că ai înțeles ideea;multe persoane, precum dumneata, chiar fac parte din categoria mamiferelor vertebrate, aka bizon;dar totuși este bine că majoritatea v ați vaccinat anticovrig;dozele astea antiguvid vă vor proteja până la moartea subită;la fel ca tine bizonule, mulți și multe dintre defuncți și defuncte ne făceau în fel și chip, ne considerau cei mai de jos;până au închis ochii;de tot;subit.

  9. băh țăran coclit !
    ești un analfabet, și știi asta.
    nu mai posta , în piz da mă-tii de jigodie…
    și cum bizonul e un mamifer nevertebrat, măh prostule ?

  10. Nu bizonul în sine ca animal, otrăvitule! mă refer la tine ca om!ești un nevertebrat fără minte care nu și a făcut și ultima doză de otravă, pardon, de vaccin, doza patru mai exact, a 4 doză care a fost aprobată de mai bine de 6 luni;noi ăștia nevaccinații, oamenii fără minte ne dorim ca voi căcații, pardon sclavii, să stați drepți în continuare și să fiți la zi cu otrăvirea;pardon, cu vaccinarea; condoleanțele membrilor familiei nevaccinați!

  11. Bizonu, nu ți fie teamă, subita te așteptă!fie ți țărâna grea, să se pișe lumea pe ea;că dacă ar fi fost după mintea ta bolnavă, am fi avut otrăvire obligatorie;pardon, vaccinare! tic-tac, tic-tac, curând vei fii pa!

  12. Bizonule, ai prins temă!ai mă, oricum ai trăit destul, chiar prea mult!47 de ani pentru cei ca tine, niște măscărici în lume, sunt extrem de mulți!
    Nu ți fie teamă, subita te așteaptă!
    Nu ți fie fricâ, teama te inspiră!
    Nu ți fie nasol, tu ești prea prost!
    Doza patru te va salva,
    Subita ți o va da!

  13. Noi la mormânt vom veni
    Și căcat îți vom oferi.
    Tu în zbor vei vrea
    Doza patru ți o vei injecta.
    Guvidul de tine va fugi
    Iar subita te va pândi!
    Condoleanțele membrilor nevaccinați pentru cei care ți au dat viață și nu te au învățat să nu ai încredere în cei mai mari dușmanii ai omului:
    -politicieni
    -judecători
    -procurori
    -medici
    -polițiști

  14. Otrăvitule, doar atât poți? Nu miști în post, îți trebuie declarație pentru mămica și tăticu, aka poliția? trebuie să ieși afară cu declarație și mască?păi ce ți trebuie astea, la o epidemie oricum se moare peste tot:
    Pe străzi, ulițe, șosele, câmpuri, scări de bloc!
    Stai, tu nu ai văzut dastea, tu ai văzut doar ce ți arătau ăștia la T.V.

    Cum adică, nu se murea pe bune?!?
    Ba da, se murea la fel ca la epidemiile de ciumă, de febră galbenă, de tifos!
    Doar că moartea stătea ascunsă în spitale ca să lege lumea de paturi, să le de-a oxigen cât să le explodeze plămânii; să le de-a medicamente care mai de care mai toxice, care numai pentru plămâni nu erau, erau pentru cu totul altceva, erau pentru MOARTE!

    Tic, tac și tic tac; tic-tac, hai cu doza patru, nu te lăsa, fii ambițios bizonule!

    • „să le de-a ”
      marș măh agramatule în piz da mă-tii !
      nu ți-e băh rușine că nu știi să scrii ?
      hai siktir !

  15. Bă, eu sunt eu, fac parte din Rezistență, datorită nouă nu avem obligativitatea vaccinării;tu, ca și alții de altfel, datorită otrăvurilor din așa zisele vaccinuri, numai aveți discernământ;sunteți pierduți psihic iar curând și fizic.
    În mândria voastră fără margini, vă închipuiți că prin faptul că v ați vaccinat, a ți salvat nepotul, bunica și măciuca!
    De parcă noi ăștia care încă mai suntem cu capul pe umeri, am fi vrut exterminarea bătrânilor.

    Nu știu dacă urmărești și presa care este altfel decât cea ,, oficială”, presă care arată realitatea;iar realitatea este sumbră:
    Din cele mai testate medical categorii de lucrători, se moare la greu și anume:
    Sportul, cu precădere fotbaliștii și
    Aviația, cu precădere piloții de linie–.
    Dar tu, un yes man, amăgește te că toate sunt o coincidență;mai mult de atât, imaginează ți că tu vei ține piept otrăvurilor ce ți au fost injectate cu acordul tău de derbedeu căruia gândirea cu mintea să i se pare ceva de neconceput!tu gândești doar prin prisma televizorului.

    Dacă nu ai fi de plâns, ai fi de râs!

    • da, deci tu, haiducule kăkat, nu te-ai vaccinat niciodată de când ești, așa e ?
      și despre ce Rezistența poolii vorbim ?
      amice, ești dus cu pluta.
      du-te și culcă-te.
      mâine ai de cărat kăkat cu roaba.
      și de salvat românika.

  16. Jigodia asta de bulangiu va termina urit, e spion CIA și are în agendă să distrugă Franța, arestind ilegal și gazind, batind propriul popor în dictatură!!

  17. De unde ba, sa va platesc pensiile, daca n am? Daca asa putea sa fac bani, as facea , si ia domne. Cam asa ar trebui sa le raspunda Macron. Sau sa le „induca” ideea sa faca fiecare familie cel putin trei copii. Altfel…de unde? Pana atunci, foc de voie. Mama lor de haimanale socialiste. De emigranti, africani, de islamisti, nici nu mai vorbesc.

    • Toti se umflau la cap cu banii din petrol…Libia,Irak,si tarile din golf….acum astia toti s-au dat cu rusii si cu chinezii…ce sa vezi surpriza mare
      Hai sa vedem cati dintre astia merg la razboi sa cucereasca tarile cu petrol????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger