AcasăȘTIRI EXTERNEEmiratele Arabe Unite au găsit glonțul de argint împotriva Covid-19

Emiratele Arabe Unite au găsit glonțul de argint împotriva Covid-19

Emiratele Arabe Unite au găsit glonțul de argint împotriva Covid-19

Un medicament antiviral utilizat pentru tratarea Covid-19 s-a dovedit a fi foarte eficient în prevenirea deceselor și a internărilor în rândurile pacienților cu coronavirus.

Între 30 iunie și 13 iulie, 6.175 de pacienți din Emiratele Arabe Unite au primit Sotrovimab.

Rezultate spectaculoase

Medicamentul a avut 100% succes în prevenirea deceselor și s-a dovedit a fi în proporție de 99% eficient în oprirea admiterilor la terapie intensivă, au declarat autoritățile.

Aproape 97 la sută dintre beneficiarii acestui antiviral și-au revenit complet în 14 zile, ceea ce a fost în conformitate cu concluziile anterioare, scrie thenationalnews.com.

SUA aprobă Sotrovimab pentru utilizare de urgență

Rezultatele au fost anunțate sâmbătă, 17 iulie, de Ministerul Sănătății și Prevenirii, în colaborare cu Departamentul Sănătății din Abu Dhabi și Autoritatea pentru Sănătate din Dubai.

MoHAP a aprobat utilizarea Sotrovimab, produs de compania globală biofarmaceutică GlaxoSmithKline (GSK). De asemenea, a fost aprobat pentru utilizare de urgență de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente.

Aproximativ 52 la sută dintre pacienți aveau vârsta de 50 de ani sau peste și aproape toți beneficiarii aveau o comorbiditate precum obezitate, cancer, boli cardiovasculare sau diabet. EAU a fost una dintre primele țări din lume care a primit Sotrovimab.

 

 

author avatar
Tudor Borcea
1.782 afisari

4 COMENTARII

  1. spuneti componentul de baza ..restul este gargara …eu cred ca este o banala pastica eftina si o substanta neutra ,fara efect pro sau advers dar cu denumire pompoasa si gata glontul de fass ce va fi scos pe piata cu pretul corect pt baietii destepti

  2. Atentie , FDA si EMA , nu l-au autorizat pentru prevenirea COVID-19 , are autorizatie de urgenta pentru forme moderate de Covid in primele 10 zile . Se stie despre acest medicament in toate tarile , e responabilitatea Emiratelor Arabe Unite distribuirea acestuia .

  3. Anticorpii monoclonali sau policlonali, total ineficienti pentru acest virus. Pot fi chiar periculosi. Ca si vaccinurile, adminsitrati persoanelor imunocompromise accelereaza aparitia de variante noi.

    Benefit of treatment with sotrovimab has not been observed in patients hospitalized due to COVID‑19.
    https://www.sotrovimab.com/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger