AcasăȘTIRI EXTERNEElon Musk și teoria conspirației. „Extratereștrii au construit piramidele, evident"

Elon Musk și teoria conspirației. „Extratereștrii au construit piramidele, evident”

După ce Elon Musk a scris, vineri, pe Twitter că „Extratereștrii au construit piramidele, evident”, egiptenii au reacționat imediat.

Ministrul cooperării internaționale din Egipt, Rania al-Mashat, l-a invitat pe miliardarul Elon Musk să viziteze țara și să vadă piramidele pentru a se convinge că nu au fost construite de extratereștri.

Elon Musk a scris pe Twitter că piramidele au fost construite de extratereștri, iar afirmația demnă de teoria conspirației a primit imediat un răspuns din partea egiptenilor.

Elon Reeve Musk este fizician, inginer, designer și proiectant industrial, inventator și inovator, programator și creator de software, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Statelor Unite și Canada

Mesajul a făcut înconjurul lumii și a fost distribuit de 84.000 de ori. Bineînțeles, Musk a primit răspunsuri și de la specialiști în domeniu care au oferit explicații științifice.

Rania al-Mashat l-a invitat pe Musk în Egipt

Ministrul cooperării internaționale din Egipt, Rania al-Mashat, l-a invitat pe miliardarul Elon Musk să viziteze țara și să vadă piramidele pentru a se convinge că nu au fost construite de extratereștri.

„Vă urmăresc munca cu foarte mare admirație. Vă invit pe dumneavoastră, dar și pe colegii de la SpaceX să explorați literatura despre piramide și despre cum au fost construite. De asemenea, vă invit să verificați mormintele celor care au construit piramidele. Domnule Musk, vă așteptăm”, a scris al-Mashat.

Și un arheolog din Egipt a ținut să-i răspundă lui Musk printr-un video.

„Am găsit mormintele celor care au construit piramidele. Sunt dovada clară că acești oameni au fost egipteni și nu au fost niște sclavi puși să le construiască”, a spus arheologul.

Tot în răspunsul său, arheologul a mai spus că Musk are „o halucinație totală”

In 1990, arheologii au descoperit morminte ale egiptenilor care au construit piramidele, acestea fiind dovezi clare care demontează teoria conspirației conform căreia construcțiile au fost ridicate de extratereștri.

Experţii afirmă că mormintele constructorilor sunt dovada că structurile gigantice au fost construite de egipteni, potrivit digi24.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu