AcasăȘTIRI EXTERNEElon Musk, de neoprit. După tequila Tesla, lansează giga-berea

Elon Musk, de neoprit. După tequila Tesla, lansează giga-berea

Elon Musk, de neoprit. După tequila Tesla, lansează giga-berea

Elon Musk vrea să-și lanseze propria bere. Miliardarul a făcut anunțul la inaugurarea noii fabrici Tesla din Germania, sâmbătă, 9 octombrie. Musk a comercializat deja o gamă de tequila, anul trecut, la un preț de 250 de dolari sticla.

După tequila, Musk stinge cu bere. În Germania, patronul Tesla a evocat noul său proiect, botezat „GigaBeer”.

Sticle inspirate de Tesla Cybertruck

„Vom construi o gară cu drept de proprietate. Și apoi vom decora pereții fabricii cu graffiti, afară, peste tot. Cred că va fi foarte mișto. Și apoi vom avea o bere”, a anunțat miliardarul, în cadrul prezentării noii fabrici Tesla în apropiere de Berlin.

Această bere ar putea fi lansată înainte de sfârșitul anului. În ce privește designul sticlei, el va fi puternic inspirat de Cybertruck-ul Tesla, un pick-up cu linii ascuțite, gen „stealth”.

GigaBeer ar putea fi foarte bine primul produs al mărcii comerciale „Cyberquad” depusă la Biroul Statelor Unite pentru Brevete și Mărci (USPTO) luna trecută. Cererea se referea la o serie de articole clasificate în categoriile jocuri, jucării, articole sportive și îmbrăcăminte, scrie Capital.

Cu propria sa bere, Elon Musk nu va fi la prima încercare pe piața băuturilor. Acum aproape un an, Tesla și-a lansat linia de tequila. Băutura, prezentată într-o sticlă în formă de fulger, este produsă de Nosotros Tequila, o marcă de băuturi spirtoase din California de Sud. Prețul produsului vândut pe site-ul producătorului auto: 250 dolari. O sumă care nu i-a speriat pe clienții Tesla. Stocurile s-au epuizat foarte rapid, în timp ce comenzile erau însă limitate la două sticle și rezervate anumitor clienți.

author avatar
Tudor Borcea
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger