AcasăȘTIRI EXTERNEElon Musk a făcut 4 teste Covid în aceeași zi. Rezultatele au...

Elon Musk a făcut 4 teste Covid în aceeași zi. Rezultatele au fost contradictorii: „Se întâmplă ceva extrem de dubios”

Elon MuskElon Musk a făcut 4 teste Covid în aceeași zi. Rezultatele au fost contradictorii: „Se întâmplă ceva extrem de dubios” / foto: Business Insider

Elon Musk s-a testat de patru ori pentru coronavirus, în aceeași zi, iar rezultatele primite au fost contradictorii. Două dintre ele au ieșit pozitive, iar celelalte două, negative!

Șeful Tesla, care a descris măsurile împotriva coronavirus drept „fasciste”, și-a manifestat nedumerirea cu privire la acest aspect pe Twitter și spune că a avut simptomele „unei răceli obișnuite”. Musk a avertizat că „dacă mi se întâmplă mie, se întâmplă și altora”.

Mai mulți utilizatori Twitter s-au alăturat discuției lui Musk, punând la îndoială inexactitățile și întrebând despre simptomele excentricului antreprenor. Musk a răspuns că a avut simptomele unei răceli obişnuite, adăugând că nu a observat nimic neobişnuit până acum.

„Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astăzi. Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive. Acelaşi dispozitiv, acelaşi test, aceeaşi asistentă medicală. Teste rapide atigen de la BD”, a scris Musk pe Twitter, posibil cu referire la testele rapide de antigen de la compania Becton, Dickinson and Co.

Cele mai precise teste antiCovid

FDA (The Food and Drug Administration) spune că rezultatele negative ale testului care presupune un exudat nazal de 15 minute ale BD trebuie verificate prin teste de reacție în lanț polimerazică (PCR) – considerate a fi „standardul de aur” al testelor Covid-19, potrivit Daily Mail.

Miliardarul american a precizat că a făcut teste PCR de la laboratoare diferite, iar rezultatele le va primi în aproximativ 24 de ore.

Apoi, Musk părea să trimită un mesaj companiilor care dezvoltă testele: „Veniturile din teste nu sunt probabil false ci foarte consistente”.

Compania Becton Dickinson a anunţat în septembrie că investighează rapoarte din centre de îngrijire pentru persoane vârstnice din Statele Unite conform cărora echipamentul de testare rapidă pentru coronavirus producea rezultate fals-pozitive.

author avatar
Andreea Vlad
896 afisari

3 COMENTARII

  1. Da.Asta am mai zis pe aici..sunt tare…tare dubioase testele…Si reiau…cine le produce ? Cine le depoziteaza ? Cine le lucreaza ? Ca de Ig G am mai auzit…la muuuulte alte stari gripale…el poate iesi pozitiv.Nu este un test specific…
    Asta am sesizat si in cazul epidemiei AH1N1…cand primarul carantinase niste strazi in Bucuresti.Specialistii sustineau ca toate testele ies pozitive.Nu exista asa ceva nici macar in pandemie !
    Deci…de unde cumpara Ludovique testele ?
    Dar….mastile ?Sunt sterile????

  2. poate era bd la munte sau la mare si pcr umbra lui ceausescu peste voi de aia nu a iesit niciunul bine !!!!! credeti l pe trump ca e totul fake si va faceti bine!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger