AcasăȘTIRI EXTERNEElicopter prăbușit în apropiere de Kiev, cel puțin 18 morți. Ministrul ucrainean...

Elicopter prăbușit în apropiere de Kiev, cel puțin 18 morți. Ministrul ucrainean de Interne, printre victime – VIDEO

Elicopter prăbușit în apropiere de Kiev, 16 morți. Ministrul ucrainean de Interne, printre victime - VIDEO / Foto: printscreen

Cel puțin 18 persoane, inclusiv ministrul de Interne al Ucrainei, Denis Monastirski, și doi copii, au fost ucise miercuri, într-un accident de elicopter în apropiere de Kiev, a anunțat poliția de stat.

„În orașul Brovari – situat în suburbiile estice ale Kievului – un elicopter s-a prăbușit în apropierea unei grădinițe și a unei clădiri rezidențiale”, a declarat pe Telegram adjunctul șefului administrației prezidențiale, Kirilo Timoșenko, adăugând că „ambulanțe, poliție și pompieri intervin la locul accidentului”.

Aparatul s-a prăbușit la est de Kiev

 

Accidentul a provocat moartea a 18 persoane, printre care doi copii și ministrul ucrainean de Interne, Denis Monastirski (42 de ani) , primul său adjunct, Ievgheni Ienin (42 de ani) și un alt oficial de rang înalt. Monastirski, care a fost responsabil pentru poliție și securitate în interiorul Ucrainei, a fost numit în 2021 de către președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Nouă dintre persoanele ucise se aflau în elicopter. 22 de răniți, dintre care zece copii, au fost spitalizați, a precizat poliția.

„În momentul tragediei, copiii și angajații instituției se aflau în grădiniță”, a declarat guvernatorul regiunii, Oleksiï Kouleba, pe Telegram. O purtătoare de cuvânt a poliției ucrainene din regiunea Kiev, citată de televiziunea de stat Suspilné, a declarat că „un incendiu a izbucnit” în momentul accidentului.

Accidentul a avut loc în Brovari, un oraș cu aproximativ 100.000 de locuitori de la periferia estică a capitalei Kiev. Nu au existat informații imediate cu privire la cauza accidentului. Elicopterul care s-a prăbușit aparținea serviciului de urgență de stat al Ministerului de Interne, potrivit unui purtător de cuvânt al Forțelor Aeriene ucrainene.

 

author avatar
Tudor Borcea
880 afisari

18 COMENTARII

  1. Elicopterul trebuia se lanseze o bomba deasupra gradinitei si din o infinitate de motive acesta a cazut peste gradinita respectiva. Ca dovada ca televiziunea urcacana a bruitat imaginile de la fata locului pentru a nu se vedea foarte clar dimensiune pagubelor ca urmare a caderii acestui elicopter. Dupa marimea flacarilor elicopterul avea expösibil la bord, chiar bombita pe care trebuia s-o lanseze asura gradinitei. Bineinteles ca daca actiunea reusea, propagandistii satanici ai mass-mediei mondiale khazare o puneau in seama armatei ruse. Ps. sa-i moara vrejul sau scoica celui sau celei ce-mi cenzureaza postarea asta.

    • Da bai gelule ,ai un rationament beton
      In elicopterul burdusit cu explozibil au urcat si 9 ukrani inclusiv ministrul de interne cu primul sau adjunct si inca un barosan
      Din nu stiu care motive nu s-a urcat si Zelenski ,asta e ,a avut fler si s-a razgandit in ultimul moment

  2. Pacat de copiii nevinovati care au murit iar restul de gunoaie naziste din guvernul lui Jeglensky care au murit este o stire pozitiva si trebuie sa ne bucuram asteptam si limbricul drogat Jeglensky sa i vina rindul ca nu are nici o sansa de scapare

      • Zapy e sustin , cu cat sunt mai putini bolnavi la cap cu nostalgii comuniste care sustin criminalii de laKremlin, cu ata mai bine.

  3. MINISTRUL DE INTERNE SE NUMEA MONASTIRSKI…ERA VARFUL DE LANCE IN ATACAREA BISERICILOR, MANASTIRILOR, A SIGILAT MAREA LAVRA, A FOST SI MSI LINISTIT CAND IN VINITSSA DOI TROTINETISTI I-AU TAIAT GATUL PREOTULUI IN TIMPUL SFINTEI LITURGHII…SI INAINTE SA DEA ORTU, PREGATEA OFENSIVA ARESTARII SAU DISTRUGERII MITROPOLITULUI MIHAIL JAR, DE LA BANCENI. BISERICA ORTODOXA ROMANA PE CARE DANIEL S.R.L. A AFILIAT-O LA PULPANA VAXINERULUI BARTOLOMEU,TACE! LAS SINODUL, LAȘ SI TRADATOR AL ROMANILOR SI DANIEL. O FI DE LA ATATA VACCINARE?! IATA CA TRAIM IAR VREMURILE CAND MAI MARII BISERICII TRADEAZA POPORUL, SACRIFICA ENORIASII, GOANA DUPA AUR II FACE MOLUSTE. PENTRU EI NU EXISTA FAPTE INTRU HRISTOS. EXISTA BURTI CARE SE CER UMPLUTE, STRAIE CARE SA SI LE FALFAIE SI GALETI DE BANI PE CARE LE TOT CARA DIN VLAGA ORFANILOR SI A VADUVELOR. UITATI-VA CUM TACE CLERUL IN TIMP CE MITROPOLITUL LONGHIN CERE AJUTOR!!! B.O.R. TACE …STAU TACUTI SI ASCUNSI SA NU IL DERANJEZE PE IDIOTUL UTIL ALTORA! IOHANNIS A FOST GARANTAT DE DANIEL S.R.L. IN PRIMELE ALEGERI!! CONDUCATORI DE ALT NEAM…ASA CA EI..PLUS SPONSORUL LOR OFICIAL TIRIAC! PATRIHOTII!!
    SLAVA UCRAINA SI MINUNAT PREZIDENTUL CARE CANTA CU PENISUL IN VREME CE MASCARICII LUMII DANSEAZA IN JURUL LUI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger