AcasăȘTIRI EXTERNEEL va fi viitorul președinte al Americii! REZULTATE-ȘOC la ultimul sondaj politic...

EL va fi viitorul președinte al Americii! REZULTATE-ȘOC la ultimul sondaj politic în SUA

EL va fi viitorul președinte al Americii! REZULTATE-ȘOC la ultimul sondaj politic în SUA

Fostul președinte Donald Trump l-ar devansa pe actualul lider de la Casa Albă, Joe Biden, într-o confruntare prezidențială, potrivit unui nou sondaj Harvard CAPS-Harris Poll, publicat luni de The Hill.

Dacă alegerile prezidențiale din 2024 ar avea loc în acest moment, sondajul arată că Donald Trump ar obține o susținere de 47%, față de 41% pentru Joe Biden, în timp ce 12% din alegători s-au declarat indeciși.

SUA și economia ei, „pe drumul greșit”

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, are rezultate și mai proaste într-o confruntare ipotetică cu Trump.

49% au spus că îl vor alege pe Trump, în timp ce 38% și-au declarat susținerea pentru Harris.

Sondajul, deși făcut devreme, prevestește probleme pentru democrați în efortul lor de a menține controlul asupra Casei Albe în 2024.

Donald Trump a sugerat în mod repetat că are în vedere o altă candidatură la președinție al țării și rămâne profund popular în rândul bazei conservatoare a Partidului Republican.

Sondajul a constatat că aprobarea actuală pentru Joe Biden este de doar 39%, în timp ce majoritatea respondenților au spus că atât economia SUA, cât și țara în ansamblu sunt pe drumul greșit.

Trump rămâne favoritul și pentru conducerea Partidului Republican în 2024, 59% dintre alegătorii republicani spunând că l-ar sprijini dacă ar mai încerca să deschidă ușa Casei Albe.

author avatar
Tudor Borcea
1.737 afisari

13 COMENTARII

  1. Norocul e că alegerile la americani nu au loc în acest moment. Nici mâine, nici poimâine. Iar până vor avea loc, au timp toți creduli să-și dea seama ce japiță e Trump…

  2. „Nu contează cine cum votează, contează cine numără voturile”!
    La fel ca și în noiembrie 2020…

  3. daca 38 % dintre americani ar vota kamala , atunci mai bine sa stea cu biden inca 5 ani . problema este softul , s-a vazut clar la ultimele alegeri .

  4. Singurul adevar din titlu este „economia americana merge pe un drum gresit”…. Problemele sunt cam din anii 2000 si nu s-au rezolvat ba dimpotriva au devenit mai mari.Degeaba schimbi presedintele daca nu schimbi paradigma economica din ultimii 30 de ani.Inca de pe vremea lui JFK s-a pus in discutie subiectul si in final nu au reusit sa faca ceva.TESLA e o varianta dar cam nereusita a energiei alternative.pacat ca e cam tarziu hidrogenul e varianta corecta

  5. O sa iasă intre unchiuletu Joe, Kamila si Donald. Probabil bara bara iar probabil unchiuletu daca comisia 6 ianuar lucra.

  6. Pana atunci diplomatii sa traga la forja topitoriei diplomatice ca Emanuel zi lumina toropita, alt presedinte reales mai ales de romanii din Franta. Diplomatii sa nu stea ca Petrov turnatorul colaborationistul tortionarul de la securitate si amanta lui de institutie amanta Nutii spaima Puti a Curti si Prostituti si a Constituti…

  7. O sa revina Trump sa le ” dea America inapoi ” cu un deficit la Bugetul de stat de 3.900 miliarde de Dolari. La fel ca randul trecut. Si va face si reparatiile dela Cpitoliu,pe banii lui. Ii inviaza pe cei 5 nevinovati ucisi la ” asalt „,si nu-i va mai intarata pe americani unii impotriva altora.Copiilor de imigranti arestati,detinuti in lagare,le va da sa manance sub supravegherea a mii de dadace. Visul american e la orizont,cu cat te apropii cu atat se indeparteaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger