AcasăȘTIRI EXTERNEEfectele catastrofale ale caniculei. Loara, cel mai lung râu din Fanța, a...

Efectele catastrofale ale caniculei. Loara, cel mai lung râu din Fanța, a secat

Efectele catastrofale ale caniculei. Loara, cel mai lung râu din Fanța, a secat / Foto: Twitter

Alături de alte țări din Europa, Franța este puternic afectată de temperaturile extreme din această vară. Valul de căldură nu este lipsit de consecințe grave, după cum arată imaginile impresionante ale râului Loara, cel mai lung râu din Hexagon, redus în mare parte la o albie secată.

Valurile de căldură se succed cu consecințe dezastruoase. Loara, cel mai lung râu din Franța, a atins niveluri minime istorice. Atât de jos încât, pe alocuri, este posibil chiar să fie traversat cu piciorul. În alte locuri, a rămas doar nisipul.

Valea Loarei, patrimoniu mondial UNESCO

 

Mercurul a urcat și el 27 de grade în puțina apă care a mai rămas, specialiștii atrăgând atenția că această temperatură poate fi fatală pentru fauna acvatică a Loarei.

Loara este cel mai lung râu din Franța având peste 1000 km și un bazin de peste 117.000 km², mai mult de o cincime din țară.

Valea Loarei, care a fost înscrisă în anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO desemnează partea situată între localitățile Sully-sur-Loire și Saint-Florent-le-Vieil.

author avatar
Tudor Borcea
1.613 afisari

7 COMENTARII

  1. Ii spune cineva lui Arafat ca si noi avem nevoie de pompieri, sa nu mai iasa in fata si sa ii trimita in „Fanta” !

  2. Tudore ti-e foame, taicà ? Ai mâncat o litera….. hahaha…. Vezi titlul articolului!

  3. Sinagoga satanei ticaloasa – criminala isi face de cap!…. provoaca secete, inundatii, cutremure… etc. etc…
    Toate acestea cu armele HAARP…. finantate cu banii amarâtilor….

  4. No problem pe acolo, o sa mearga pitikul ala globalist de Micron, isi baga kariciul in Loara, si se umfla la loc, apoi merg frankofonii lui drogati, si mai arunca cu ceva rosii in el !! Bai francezilor atei si decadent, plus kurkubeisti, poate ca faza asta e chiar de la Barbosul Suprem, ala in care voi nu credeti deloc, asta numai asa, sa va dea o ditamai pwula in gura la toata adunatura aia woke si drogati din Franceistan, stati ca vine si iarna, sa vedeti voi atunci distractie maxima pe acolo, sigur o sa va salveze pitikul vostru !! Ha ha ha 🙂

  5. De unde karici,bre?Daca avea asa ceva nu dormea in pat cu ma-sa mare.Plus ca zelul fatalaului pentru deviatia LGBT e remarcabil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger