AcasăȘTIRI EXTERNEEcologiștii britanici, nătângii Europei. Protestele lor costă milioane de lire sterline

Ecologiștii britanici, nătângii Europei. Protestele lor costă milioane de lire sterline

Organizând marșuri, proteste și mult circ pe parcursul primăverii și verii, Just Stop Oil (JSO) și Extinction Rebellion (XR) au făcut tot posibilul pentru a întreține isteria schimbărilor climatice. Dar pe ecologiști nu-i duce capul să ia în considerare costul acțiunilor lor pentru banul public.

Gestionarea nebuniilor JSO și XR între aprilie și iunie anul acesta a costat poliția londoneză peste 9 milioane de lire sterline, conform datelor oficiale, preluate de The Spectator. Aproape 24.000 de ofițeri au fost mobilizați pentru a se ocupa de activiștii pentru climă – și peste 1,2 milioane de lire sterline au fost plătite în ore suplimentare.

Ofițerii, aduși din toată țara pentru a se ocupa de proteste, au fost, de asemenea, cazați în hoteluri pe cheltuiala contribuabililor: 16.266 de lire sterline pe camere în cele trei luni.

Manifestația de patru zile al XR din aprilie, numită „The Big One”, în care membrii grupului, precum și cei de la JSO și de la alte grupuri climatice, s-au adunat în Piața Parlamentului pentru a organiza „cel mai mare protest climatic organizat vreodată în Marea Britanie”, a costat poliția 917.000 de lire sterline. Aproape 900 de ofițeri au fost chemați numai în ultima zi a acțiunii. Poliția metropolitană a efectuat doar 271 de arestări confirmate și a acuzat doar 174 de protestatari JSO.

Just Stop Oil și Extinction Rebellion au devenit adevărate hoarde de invazie în toată Europa. Tacticile au devenit tot mai radicale, perturbând reuniuni de afaceri, târguri comerciale și evenimente sportive.

Lobby-ul ecologist a vizat la început cele mai importante companii petroliere, băncile și firmele de asigurări care continuă să investească în combustibilii fosili.

Dar salvatorii planetei vor și dezindustrializarea Europei, chiar dacă scoaterea din funcțiune a fabricilor va adânci dependența de China.

Industria este un pilon al prosperității. Astfel, tehnologia și exporturile asigură bani și prosperitate. A pune fabrici la pământ, a închide mine cu resurse importante, precum cărbunele, doar de dragul „politicilor climatice” înseamnă șomaj și sărăcie.

Cu alte cuvine, activiștii ecologiști, dintr-un grup de amețiți pe care nu-i lua nimeni în seamă, au ajuns o forță de perturbare a strategiilor economice pe un întreg continent.

Toate aceste acțiuni împovărează bugetele naționale și le suportă contribuabili.

Pe când o revoltă a plătitorilor de taxe împotriva ecologiștilor militanți? În loc de “Just stop oil”, sloganul să fie “Just stop wasting our money!”

1.035 afisari

6 COMENTARII

  1. cand ati vazut voi vreo vita sa mearga nemanata? astia sunt pusi poate chair fara sa-si dea seama. de ce activisitii astia in marea majoritate daca nu cumva chiar totalitate tampi? pentru ca numai un anumit tip de om se preteaza la asemenea ineptii. Asa cum numai un anumit tip de om se preteaza la comunism unii la varf altii la baza, aia utili.

  2. Din peste 67 de milioane de locuitori cat are U.K. si suprafata putin mai mare decat Romania care are 18 milioane, este de inteles ca o sectă ca cei din articol sa fie numerosi cam cat bucureștiul dar la proteste sa iasa un sfert, restul latra pe Fb. Valabil si pt. cele 1,2 milioane de lire, un mărunțiș. Din pacate, oamenii nu prea inteleg proportiile.

  3. Draci romanasi, regimul ukro-nz-ai de la Kiev are nevoie de sange proaspat, acum ca s-a cam terminat cu carnea lor de tun, urmatorii pe lista sunteti voi !! Dati-va viata pentru imperiul amerlok, chiar se merita, o sa va dea ceva pamant, dar numai peste voi, cam 2-3 centimetri, ca e scump, bai tampitilor !! Ha ha ha 🙂

  4. Natangi sunt aia care platesc milioane de lire si nu recupereaza banii de la protestatari si de la organizatiile lor antisociale care au bani.
    Natangi sunt aia care nu verifica aceste organizatii, cine le plateste si daca nu cumva sunt bani spalati.

  5. Pai daca militia engleza se poarta cu damblagiii astia cu manusi de catifea si nu-i ating nici cu o floare, de aia si-au luat-o-n cap si fac ce vor ei. Pandarii de pe la muzee stau ca prostii si se uita cand descreieratii distrug opere de arta, iar publicul o tine cu „omaigad, omaigad, omaigad” fara sa le dea cate un bocanc in capatzana la „iecologisti”.
    Bastoane pe spinare, gaze si copite de cai, in felul asta scapi de ei. Sa ia exemplu de la Politia Tribala de la americani. Cautati pe iutub ce le-au facut serifii la festivalul Burning Man la unii care blocau autostrada.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...