AcasăȘTIRI EXTERNEEa va fi viitorul prim-ministru al Marii Britanii? Alegere surpriză în ultimul...

Ea va fi viitorul prim-ministru al Marii Britanii? Alegere surpriză în ultimul sondaj al „conservatorilor”!

Kemi BadenochEa va fi viitorul prim-ministru al Marii Britanii? Alegere surpriză în ultimul sondaj al „conservatorilor”! / foto: BBC News

Kemi Badenoch, membră a Parlamentului britanic din 2017, este surprinzătoarea alegere a conservatorilor, conform celui mai recent sondaj intern.

Rezultatele sondajului realizat de Conservative Home au venit după cea de-a doua dezbatere, la care au participat cei cinci candidați la funcția de președinte al Partidului Conservator.

Kemi Badenoch are mari șanse să câștige

Scorurile au dat-o câștigătoare pe Kemi Badenoch, cu 31% din voturi, potrivit express.co.uk. Ministrul de Externe, Liz Truss, a fost pe locul 2, cu 20%.

Penny Mordaunt, care anterior a fost desemnată favorită, s-a clasat pe locul trei, cu 18% dintre voturi. Fostul cancelar Rishi Sunak – văzut și el drept unul dintre favoriți – s-a clasat pe locul patru, cu 17% din voturi. Tom Tugendhat a fost ultimul, pe locul cinci, potrivit rezultatelor sondajului.

Kemi Badenoch și-a zdrobit adversarii în confruntările directe

Rezultatul sondajului arată că Badenoch a câștigat toate cele patru confruntări directe. Truss a câștigat trei și a pierdut una. Rishi Sunak a câștigat două și a pierdut două.

Penny Mordaunt a câștigat unul și a pierdut trei, în timp ce Tugendhat a pierdut patru.

author avatar
Andreea Vlad
1.246 afisari

15 COMENTARII

  1. CAT A DEGENERAT UK !!!!!!!!!!!!!,NU-S INSTARE SA AIBA POLITICIENI ENGLEZI CAPABILI CARE SA DUCA PARTIDUL CONSERVATOR MAI DEPARTE !.

  2. Sunt curios ce moaca o să facă alteța sa regală Elizabeth când o va primi pe maimuța asta la palatul Buckingham. Va fi de râsul lumii!

  3. Bine c’au plecat din UE! Daca si insula s’ar deplasa spre estul Groenlandei, ar fi minunat! La Svalbard / Spitsbergen cu ei!

    • Rob in hood se traduce Hotul cu gluga.Oricine poate fi hotul cu gluga care se insoara cu „printesa” chiar si o femeie afro-americana.Zi monarhia britanica si trage apa dupa kakati,numai pedofilie,satanisme,drogati.Piei Diavole

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger