AcasăȘTIRI EXTERNEEa este femeia care a vrut să-l asasineze pe Donald Trump. A...

Ea este femeia care a vrut să-l asasineze pe Donald Trump. A fost reținută trecând granița din Canada în America

Ea este femeia care a vrut să-l asasineze pe Donald Trump. A fost reținută trecând granița din Canada în America / Sursă foto/ https://thepostmillennial.com

O femeie din Canada a fost arestată de autoritățile americane pentru că ar fi trimis scrisori cu ricină otrăvitoare președintelui Donald Trump, a anunțat FBI. Agenții federali arată că, în plus față de ce se știa până acum, femeia ar fi trimis, de fapt, nouă astfel de scrisori liderului de la Casa Albă!

Identitatea celei care a vrut să-l asasineze pe Donald Trump a ieșit la lumină. Femeia se numește Pascale Cécile Véronique Ferrier, are 53 de ani și este din Saint Hubert, Quebec.

Pascale Cécile Véronique Ferrier Sursă foto httpswwwtrendsmapcom

Ea a fost arestată în timp ce încerca să intre în SUA din Canada la o trecere a frontierei din statul New York, a declarat un oficial al forțelor de ordine americane, citat de CNN. Femeia era înarmată, au descoperit oamenii legii în momentul reținerii. Acum, procurorii din Washington sunt așteptați să aducă acuzații împotriva ei.

După arestarea sa, Pascale Cécile Véronique Ferrier a cooperat cu autoritățile americane, cărora le-ar fi dezvăluit o serie de alte scrisori otrăvite, inclusiv câteva către două agenții de aplicare a legii din Texas, unde a fost arestată anul trecut. În timp ce autoritățile din SUA au lucrat la depistarea tuturor scrisorilor pe care femeia le-ar fi trimis președintelui Donald Trump, ofițerii RCMP s-au îmbrăcat în costume de protecție pentru a investiga un apartament de lângă Montreal, potrivit National Post.

Mandat de percheziție la Saint Hubert

Luni dimineață, RCMP a executat un mandat de percheziție la un apartament din St.Hubert, chiar la sud de Montreal. „Știm că o femeie suspectă a fost arestată de colegii noștri din SUA aseară”, a spus purtătorul de cuvânt al RCMP, Charles Poirier. „Există o legătură clară între ea și această reședință pe care o căutăm astăzi” a adăugat acesta.

Echipa de Cercetare Chimică, Biologică, Radiologică, Nucleară, Explozivă (CBRNE) a RCMP, o echipă specializată compusă din membri ai RCMP și a Forțelor Armate Canadiene, a condus operațiunea de la St-Hubert. „Se crede în acest moment că a existat o substanță foarte toxică în interiorul acestor pachete. Cuvântul ricin a fost menționat. Cu toate acestea, în acest moment, nu riscăm, de unde și implementarea pe care o avem astăzi aici ” au declarat specialiștii.

Poliția deja a evacuat câteva apartamente la etajul patru al clădirii, în apropierea celui cercetat, dar nu în întreaga clădire.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
407 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger