AcasăȘTIRI EXTERNEOFICIAL! Victoria lui Joe Biden, validată de Congresul SUA!

OFICIAL! Victoria lui Joe Biden, validată de Congresul SUA!

E oficial! Victoria lui Joe Biden, validată de Congres (sursa foto: Facebook/Joe Biden)

S-a mai parcurs o procedură înainte ca Joe Biden să își preia prerogativele care îi revin, în calitate de cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite.

Congresul american a ratificat, joi, victoria președintelui ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, în cadrul alegerilor prezidențiale din noiembrie anul trecut. După acest pas, urmează ca Biden să fie învestit în funcție, procedură ce ar urma să aibă loc pe 20 ianuarie.

Violențe greu de imaginat în zona Capitoliului

Decizia vine pe fondul violențelor de miercuri de la Washington și a asaltului asupra Capitoliului, de către susținători ai republicanului Trump, scene greu de imaginat care au ținut atenția lumii întregi și au generat reacții la nivelul liderilor internaționali.

Din informațiile venite de dincolo de Ocean, patru oameni au pierit în urma incidentelor violente din 6 ianuarie. S-au făcut peste 50 de arestări, iar 14 polițiști au fost răniți, în urma episoadelor violente derulate în capitala federală a Statelor Unite.

155 afisari

5 COMENTARII

  1. A.K-24, azi , 7 ianuarie 2021, articol de Lavinia Popa : ” Mihai Neamtu nu-l mai iubeste pe Trump : ” N-ARE SCUZE, SUNT INDOLIAT SI TRIST . ” El a scris o carte in care il omagia pe Trump „ ” E mai usor sa distrugi decat sa construiesti . Sa produci razboiul in loc sa aduci linistea si pacea . LIDERUL DE LA CASA ALBA A GRESIT SI N-ARE SCUZE . Nu suntem in 1776 cand militiile revolutionare ale generalului Washington infruntau regimul monarhic al Marii Britanii . 6 IANUARIE 2021 VA RAMANE O ZI TRISTA IN ISTORIA AMERICII . NEBUNII SI EXALTATII DIN GRUPARI MARGINALE DE TIP ALTRIGHT & QAnon NU NE REPREZINTA SI NU INTELEG VIZIUNEA PARINTILOR FONDATORI SAU MECANISMUL DE FUNCTIONARE A INSTITUTIILOR DEMOCRATICE ALE AMERICII . In toata lumea civilizata , lupta intre partide se conduce prin dezbateri si se transeaza la vot . Daca ai castigat , iti impui viziunea . DACA AI PIERDUT , MERGI ACASA . EXISTA VIATA SI DINCOLO DE POLITICA ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger