AcasăȘTIRI EXTERNEDwayne Johnson nu va mai folosi arme reale în filmele sale

Dwayne Johnson nu va mai folosi arme reale în filmele sale

Dwayne Johnson nu va mai folosi arme reale în filmele sale

Starul american Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, s-a angajat să nu mai folosească arme de foc adevărate în filmele sale, după tragedia în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, luna trecută.

Johnson s-a declarat „devastat” de vestea morții Halynei Hutchins, pe platourile de filmare a westernului „Rust”, această tragedie ducându-l să reevalueze utilizarea armelor de foc în filmele realizate de către compania sa de producție, Seven Bucks Productions.

„Nu vă faceți griji pentru costuri”

„O viață a fost pierdută”, a deplâns vedeta în vârstă de 49 de ani, unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

„Nu pot să vorbesc decât în numele meu, dar vă pot spune, fără nici o umbră de îndoială, că la toate filmele la care vom lucra cu Seven Bucks Productions (orice film, serial TV, sau orice altceva ce producem) nu vom folosi deloc arme adevărate”, a spus The Rock.

Compania de producție va folosi acum arme din plastic și efectele speciale necesare vor fi realizate în post-producție, scrie AFP.

„Nu vă faceți griji pentru costuri”, a adăugat Johnson. Un glonț real care a fost descărcat accidental de Alec Baldwin, căruia îi fusese înmânată o armă despre care se credea că nu este încărcată cu munițiwe reală, a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, la 21 octombrie, și a ajuns în umărul regizorului „Rust”, Joel Souza.

Dwayne Johnson, un prieten vechi al lui Alec Baldwin, a pledat și pentru implementarea de noi protocoale și noi măsuri de securitate în industria filmului.  „Este groaznic că a trebuit să se întâmple așa ceva pentru a conștientiza situația”, a conchis el.

 

author avatar
Tudor Borcea