AcasăȘTIRI EXTERNEDupă vizita lui Scholz în Ucraina, Kievul anunţă că GERMANIA A INTRAT...

După vizita lui Scholz în Ucraina, Kievul anunţă că GERMANIA A INTRAT ÎN RĂZBOI! VIDEO controversat prezentat de tabăra lui Zelenski!

După vizita lui Scholz în Ucraina, Kievul anunţă că GERMANIA A INTRAT ÎN RĂZBOI! VIDEO controversat prezentat de tabăra lui Zelenski!

Președintele Franței, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, premierul Italiei, Mario Draghi și președintele României, Klaus Iohannis s-au întâlnit cu Zelenski la Kiev, în această săptămână.

Emmanuel Macron a anunţat că ţara sa susţine, alături de Germania, Italia şi România, acordarea „imediată” a statutului de candidată la UE pentru Ucraina.

Scholz spune că vrea să discute neapărat cu Putin

Cancelarul german Olaf Scholz, care a vizitat Ucraina joi, alături de Iohannis, Macron și Draghi, a declarat că discuțiile cu Vladimir Putin nu trebuie întrerupte, fiindcă sunt absolut necesare pentru a pune capăt războiului. De cealaltă parte, liderul de la Kremlin a amenințat cu folosirea armelor nucleare.

Între timp, Ucraina se laudă, într-un video controversat prezentat de tabăra lui Zelenski, de faptul că Germania a intrat şi ea în război. Adevărul este însă departe de cel prezentat de Kiev, având în vedere că Scholz îşi doreşte un diaolg cu Vladimir Putin.

Comentariile lui Scholz vin la o zi după ce acesta și alți câțiva lideri europeni au vizitat Ucraina și au purtat discuții cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. „Este nevoie de anumite țări și de anumiți lideri care să vorbească cu el – și este necesar ca aceștia să fie clari”, a spus acesta.

„Când vorbesc cu Putin, îi spun, de exemplu, aceleași lucruri pe care vi le-am spus și vouă… Vă rog să înțelegeți că nu va exista o pace dictată, iar dacă voi chiar credeți că veți jefui niște terenuri și apoi sperați că vremurile se vor schimba și că toate lucrurile vor redeveni normale, aceasta este o greșeală”, a adăugat acesta.

Au plecat Macron si Scholz, a venit Boris Johnson la Kiev. Ce a discutat cu Zelenski

Boris Johnson a făcut vineri după-amiază o a doua vizită surpriză la Kiev pentru o întâlnire cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, după ce s-a retras în ultimul moment de la o conferință importantă.

Vizita mea de astăzi, în adâncul acestui război, este pentru a trimite un mesaj clar și simplu poporului ucrainean: Marea Britanie este alături de voi și vom fi alături de voi până când veți învinge în cele din urmă”, a spus vineri Johnson.

De asemenea, premierul britanic Boris Johnson a afirmat că va lucra împreună cu Ucraina pentru a „elibera cerealele ținute ostatice de Putin”.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri că a discutat cu premierul britanic, Boris Johnson, despre livrările de arme grele și despre noi sancțiuni împotriva Rusiei.

Zelenski a adăugat că el și Boris Johnson au împărtășit o viziune comună asupra modului în care se poate ajunge la victorie.

author avatar
Andrei Ștefan
495 afisari

4 COMENTARII

  1. ZIARE.COM SITE-UL SPECIAL LINGAILOR IN CUR A CLASEI POLITICE SI A SASULUI IMPOSTOR , PARVENITUL SI TRANTORUL NR 1 A ROMANIEI

    INCA O DATA FALSIFICATORUL DE ACTE PUBLICE SASE CASE SI VANZATORUL DE COPII A ACTIONAT IN STILU-I CARACTERISTIC DE OPORTUNIST PROFITOR NESIMTIT SI S-A PREZENTAT LA KIEV IN PREZENTA CELOR TREI SEFI DE STATE FARA SA FIE INVITAT . PRESA OCCIDENTALA L-A SANCTIONAT OMITAND-UL DIN POZELE SI COMENTARIILE DE ACTUALITATE

  2. Zelesnsky este un om periculos , corupt si bolnav psihic
    Declaratii de un imbecil ce trebuie inlaturat imediat . Un adevarat PERICOL pentru Europa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger