AcasăȘTIRI EXTERNEDupă ce au minimalizat Covid-19, Trump și Melania s-au vaccinat pe șest

După ce au minimalizat Covid-19, Trump și Melania s-au vaccinat pe șest

După ce au minimalizat Covid-19, Trump și Melania s-au vaccinat pe șest

Fostul președinte american, cel care-i îndemna pe americani să iasă în stradă și să încalce regulile sanitare, împreună cu soția sa, Melania, au fost vaccinați împotriva Covid-19 în luna ianuarie, când nu părăsiseră încă Casa Albă.

Spre deosebire de Joe Biden, vicepreședinta Kamala Harris și fostul vicepreședinte Mike Pence, care s-au vaccinat în direct la televizor, Donald Trump nu a vorbit niciodată public despre vaccinarea sa.

„Președintele Trump și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost vaccinați la Casa Albă în ianuarie”, a declarat pentru AFP o sursă apropiată fostului președinte, fără alte detalii.

Duminică, în timpul primului său discurs de când a părăsit Casa Albă, Donald Trump a estimat că „toată lumea ar trebui să fie vaccinată”.

Peste 500.000 de americani, uciși de Covid-19

Declarații, ca de obicei, în totală contradicție cu cele din trecut, când fostul lider de la Casa Albă a subestimat pandemia și pericolul SARS-CoV-2 pentru populația SUA. Și nu i-a incitat pe americani să se vaccineze.

Peste 500.000 de americani au fost uciși de Covid-19, mai mulți decât cei uciși în ambele războaie mondiale și în războiul din Vietnam.

Declarațiile lui Trump de duminică au luat un profil aparte, în condițiile în care mulți din susținătorii săi sunt deosebit de sceptici față de vaccin.

Testat pozitiv la începutul lunii octombrie pentru Covid-19, Donald Trump a fost internat de câteva zile la spitalul militar Walter Reed, în suburbiile Washingtonului.

Foto: Facebook

 

author avatar
Tudor Borcea
334 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu știu ce vaccin a făcut Trump pe șest dar sigur ziaricii vânduți iau bani pe șestache.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger