AcasăȘTIRI EXTERNEDupă ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

După ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

După ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

Emmanuel Macron a fost din nou vizat. În marja unei deplasări la Salonul Internaţional al Restauraţiei şi domeniului Hotelier (SIRHA), la Lyon, unde un ou fost lansat în direcția sa.

Autorul a fost imediat reținut de forțele de ordine și încă nu i se cunoaște motivația.

„Dacă are să-mi spună ceva, să vină”

Într-un scurt video postat pe rețelele de socializare, se poate vedea cum oul lansat atinge umărul președintelui, de unde ricoșează fără să se spargă.

Un tânăr este imediat reținut de forțele de securitate. „Dacă are să-mi spună ceva, să vină”, s-a exprimat şeful statului. Macron a cerut să-i fie adus agresorul, scrie Le Figaro.

Nu este prima dată când Emmanuel Macron este ținta unui atac cu ouă. În 2017, atunci candidat în vizită la Salonul Agricol, a primit un ou în cap.

În iunie, în marja unei deplasări la Tain, în Drôme, locatarul Palatului Elysee a fost pălmuit. El a declarat cu această ocazie: „Nu a fost o deplasare facilă. „Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni cu închisoarea.

Emmanuel Macron nu este primul șef de stat care este vizat de nemulțumirea oamenilor. Predecesorul său, François Hollande, a fost stropit cu făină în timpul prezentării unui raport privind locuințele sărace, când era încă candidat la președinție.

author avatar
Tudor Borcea