AcasăȘTIRI EXTERNEDupă ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

După ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

După ce a fost pălmuit, Macron e acum atacat cu ouă

Emmanuel Macron a fost din nou vizat. În marja unei deplasări la Salonul Internaţional al Restauraţiei şi domeniului Hotelier (SIRHA), la Lyon, unde un ou fost lansat în direcția sa.

Autorul a fost imediat reținut de forțele de ordine și încă nu i se cunoaște motivația.

„Dacă are să-mi spună ceva, să vină”

Într-un scurt video postat pe rețelele de socializare, se poate vedea cum oul lansat atinge umărul președintelui, de unde ricoșează fără să se spargă.

Un tânăr este imediat reținut de forțele de securitate. „Dacă are să-mi spună ceva, să vină”, s-a exprimat şeful statului. Macron a cerut să-i fie adus agresorul, scrie Le Figaro.

Nu este prima dată când Emmanuel Macron este ținta unui atac cu ouă. În 2017, atunci candidat în vizită la Salonul Agricol, a primit un ou în cap.

În iunie, în marja unei deplasări la Tain, în Drôme, locatarul Palatului Elysee a fost pălmuit. El a declarat cu această ocazie: „Nu a fost o deplasare facilă. „Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni cu închisoarea.

Emmanuel Macron nu este primul șef de stat care este vizat de nemulțumirea oamenilor. Predecesorul său, François Hollande, a fost stropit cu făină în timpul prezentării unui raport privind locuințele sărace, când era încă candidat la președinție.

author avatar
Tudor Borcea
345 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Micronule, dar cine pezda ma-tii esti tu c omul ala sa fie adus in fata ta, te crezi vre-un diktator mic is obskurantist, sau ce ? 🙂 Sau poate chiar esti numai kurkubeist, cum de altfel toti stiu ca si esti, adica esti dosist, bai trantore tradator de natie franceza, bai globalistul lui Jacques Attali bosketarul lui peste prajit !! Sa vezi tu ce pwule in gura, la proriu o sa iti iei tu ore sin sir de la luptatorii tai francezi, dar numai de la rebeli, fiindca cobaii tai nu se pun, aia sunt numai carne de tun, deja au durata de viata pre-stabilita, odata ce s-au vaxinat in cap cu 2 doze !! Ha ha ha 🙂 Bai, agariciule de mIcron, esti un pigmeu cu adevarat, toti se kaka la tine in capul tau la mare si prost, ne doar epe toti in pwula de tine, bai ordinarule criminal, o sa ajungi cu pielea pe bat, la Champs Elysse !!

  2. NU SUNT nici un ” Gianluca Vialli „, sunt KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , oligofrenul fugit din ospiciul de pe str.Gvardinskaya nr.9 Tiraspol , n-am jucat fotbal nici macar pe maidan , cu atat mai putin atacant la Cremonese .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger