AcasăȘTIRI EXTERNEDupă Canada, urmează America și Europa. „Convoiul libertății” devine REVOLUȚIE în toată...

După Canada, urmează America și Europa. „Convoiul libertății” devine REVOLUȚIE în toată lumea! – VIDEO

convoiDupă Canada, urmează SUA și Europa. „Convoiul libertății” devine revoluție mondială! - VIDEO

Protestele camionagiilor canadieni s-au răspândit în întreaga lume! În Țările de Jos, Noua Zeelandă, Marea Britanie, SUA au loc proteste împotriva introducerii obligativității vaccinării anti-Covid.

Urmând exemplul miilor de tiriști care au protestat în capitala Ottawa, șoferii din alte țări au început să își organizeze propriile versiuni ale „Convoiului pentru libertate”. De la Leeuwarden în Țările de Jos la Wellington, Noua Zeelandă, de la Londra la Canberra, Australia, camionagiii ies în stradă pentru a transmite un mesaj clar: opriți vaccinarea.

Convoiul de camioane din Ottawa Canada

Un alt grup de camionagii plănuiește un protest masiv în Statele Unite, în fața Capitoliului din Washington, DC. „Cred că va deveni o mare mișcare globală pentru a pune capăt vaccinării”, a declarat Brian Brase, co-organizator al protestului din SUA, pentru Fox News. „Este o încălcare a drepturilor omului să fii obligat să te vaccinezi.”

Camionagii din toată lumea au răspuns apelului. „Canada a inspirat întreaga lume să se ridice”, a declarat Brase pentru Fox News. Acesta a mai spus că șoferi din Finlanda, Elveția, Norvegia, Germania și Marea Britanie l-au contactat și că se alătură convoiului.

Cel puțin 1.000 de persoane s-au adunat în apropierea Parlamentului din Canberra pentru a protesta împotriva obligativității vaccinului COVID-19 și a altor restricții legate de pandemie, a informat sâmbătă Canberra Times. Organizatorii au cerut ca 5 milioane de australieni să se îndrepte spre capitală înainte de revenirea Parlamentului pe 8 februarie.

Camionagiii din Noua Zeelandă au lansat un convoi din ambele capete ale țării. Un grup a plecat duminică din Insula de Nord, iar altul va pleca din Insula de Sud, ambele convergând spre capitala Wellington, care se află aproape de mijlocul țării, a raportat New Zealand Herald.

Și camionagiii din Europa au fost chemați la apel. Un grup din Belgia plănuiește două proteste separate, a raportat Brussels Times. În aproximativ o săptămână, 40.000 de persoane și-au arătat sprijinul. Șoferii de camion plănuiesc să ia cu asalt Bruxelles pe 14 februarie.

Convoaie pentru libertate vor exista și în mai multe orașe din Țările de Jos, Austria, Marea Britanie, Irlanda și nu numai.

author avatar
Andreea Vlad
899 afisari

1 COMENTARIU

  1. O mișcare născută moartă!!! Când oboseala combaterii pandemiei devine evidentă, efortul de mobilizare la „luptă” – mai mult decât discutabilă – devine total inutil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger