AcasăȘTIRI EXTERNEDronele Bayraktar cad ca spicele, ruşii le-au doborât pe toate! România a...

Dronele Bayraktar cad ca spicele, ruşii le-au doborât pe toate! România a cumpărat deja 18 aparate

În primele luni ale războiului Rusia-Ucraina, dronele Bayraktar TB2 din Turcia au fost salutate drept salvatorul Ucrainei și considerate viitorul războiului.

Problema pentru Occident este că ruşii au găsit antidotul pentru aceste aparate de zbor. Aproape toate dronele ucrainene Bayraktar TB2 fabricate în Turcia au fost doborâte de trupele lui Putin.

Au dispărut toate dronele Bayraktar?

Kievul a raportat în 2022 că a primit 50 de drone Bayraktar, dar până la sfârșitul anului aproape că au dispărut de pe câmpul de luptă.

„Puțin mai mult de un an mai târziu, dronele cândva valoroase au fost aproape complet doborâte, iar utilizarea celor care au rămas, potrivit unuia dintre experți, este redusă la funcțiile de recunoaștere„, scrie Business Insider.

Ele sunt „relativ lente și low-zbor”, ceea ce le face o țintă pentru sistemele de apărare aeriană. Bendett consideră că trupele ruse au reușit să doboare o mulțime de drone de tip TB2 Bayraktar după îmbunătățirea funcționării echipamentelor de război electronic, potrivit specialiştilor.

România a achiziționat 18 drone de luptă Bayraktar TB2

Contractul ar fi în valoare de 321 de milioane de dolari. Vor fi achiziționate 3 sisteme de drone, fiecare cu 6 platforme. În total Armata va dispune de 18 drone de tip Bayraktar TB2 și 6 platforme. Potrivit surselor oficiale, dronele vor intra în dotarea Forțelor Terestre Române.

În prezent, Turcia exportă dronele sale relativ ieftine în 28 de țări, în special în Africa, dar și în Polonia, potrivit conducerii companiei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.310 afisari

8 COMENTARII

  1. ASTA PENTRU CA NOI IN ROMANIA NU MAI PRODUCEM NIMIC…RUSINE…PUTEAM SA FACEM CHESTII FOARTE BUNE DAR NU SUNTEM LASATI DE MAFIA POLITICO-JEFUITOARE//NIMI8C ABSOLUT NIMIC NU MAI ESTE PRODUS LA NOI…RUSINE..RUSINE RUSINE

    • Nu mai vorbi prostii. Romania produce in continuare milioane de tone de basini si de muci.

  2. Se pisa Rusia pe armamentul vostru de doi bani si pe militari fatalai ,drogati si pedofili N Ato ,guvernul Ro niste slugi libidinoase care ati vindut RO la Diavolul drogat si pedofil ,

      • a.Sursa aici-https: //www.national.ro/dezvaluiri/hellvig-pleaca-doamna-coldea-facuta-general-791378.html
        b.”Soția prim-adjunctului șefului SRI lucrează în SRI din 1996, an în care a absolvit Facultatea de Psihosociologie din cadrul Institutului Național de Informații, actuala Academie Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV). Potrivit CV-ului său, în 2008 a devenit șefa Structurii de Psihologie a SRI, iar din 2009 conduce Centrul de Psihologie al SRI.”
        Sursa:https: //pressone.ro/primele-doamne-ale-prim-adjunctilor-mutare-strategica-de-la-sri-la-snspa/
        c.”Astfel, Dorina Coldea a realizat venituri de 82 362 de RON, în urma activității din cadrul SRI, dar acesta a mai are două salarii și din activității didactice: 10 120 RON, în urma cursurilor susținute la Academia Națională de Informații și 4 083 de RON de la SNSPA, potrivit declarației de avere pe care Florian Coldea a depus-o în 2014. Potrivit datelor din cv-ul său disponibil pe site-ul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), Dorina Coldea este absolventă a Facultății de Psihosociologie, Institutul Național de Informații, dar și doctor în psihologie- Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, Universitatea Babes-Bolyai.”
        Sursa:https: //www.realitatea.net/stiri/politica/florian-coldea-detaliile-ne-tiute-din-declara-ia-de-avere-a-adjunctului-sri_5dcc91f7406af85273cffe9a
        d.SOTIA LUI COLDEA, ANCHETATA-SOTII COLDEA HOTARAU CINE INTRA IN SRI B1 302 K de abonați
        Sursa:https: //www.youtube.com/watch?v=qzKYpATbwjQ

  3. Poate erau ediție speciala pentru Ukraina! Turcia e a doua forță militara în NATO. Erdogan reales va rămâne în NATO??? Sau va bate vântul schimbării!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger