AcasăȘTIRI EXTERNEREVOLUȚIE în societatea din America - avortul, interzis! Curtea Supremă a SUA...

REVOLUȚIE în societatea din America – avortul, interzis! Curtea Supremă a SUA a fost asaltată de protestatari – VIDEO

avortDecizie istorică în SUA: Curtea Supremă a abrogat dreptul la avort / Reacțiile sunt împărțire: Biden, afectat, Trump jubilează

Revoluție în societatea din America: Curtea Supremă a Statelor Unite se pregăteşte să anuleze decizia istorică din 1973 prin care era recunoscut dreptul la avort! Dezvăluirea a fost făcută luni seară de publicaţia Politico, care a furnizat un document obținut „pe surse” din interiorul SCOTUS.

Într-un articol care trimite o undă de şoc la Washington, Politico scrie că a intrat în posesia unui draft al unei hotărâri majoritare redactat de judecătorul conservator Samuel Alito şi datat 10 februarie.

Ce este interesant este faptul că susținătorii dreptului la avort au ieșit să protesteze aproape imediat. În doar câteva ore după dezvăluirile Politico, ei erau deja pe străzi cu bannere impresionante pregătite!

Clădirea Curții Supreme de Justiție, baricadată!

Oficialii de la Washington se tem de amploarea manifestațiilor atât de mult încât au baricadat clădirea Curții Supreme de Justiție.

Organizaţia Planned Parenthood, care gestionează numeroase clinici în care se practică avortul, a reacționat imediat:

„Să fie clar: este un draft! Este scandalos, fără precedent, dar nu este final: avortul rămâne dreptul vostru şi este încă legal!”, au scris pe Twitter cei de la Planned Parenthood.

Față în față, la proteste, activiștii antiavort și susținătorii drepturilor femeilor

Fără a aştepta decizia oficială, aproximativ 200 de apărători ai dreptului la avort s-au adunat spontan luni seară în faţa templului de marmură albă care găzduieşte Curtea Supremă la Washington. În apropiere, un mic grup de opozanţi ai avortului celebra la rândul său viitoarea anulare a deciziei Roe vs. Wade.

Dacă această concluzie va fi reţinută de Înalta Curte, atunci SUA ar reveni la situaţia care era în vigoare înainte de 1973, când fiecare stat era liber să interzică sau să autorizeze avorturile.

Curtea Supremă de Justiție vrea să anuleze decizia Roe vs. Wade

Proiectul este o anulare a deciziei din 1973, care a garantat protecția constituțională a dreptului la avort, și o decizie ulterioară din 1992 – Planned Parenthood v. Casey – care a menținut în mare parte dreptul.

„Considerăm că Roe vs. Wade trebuie anulată”, scrie judecătorul Samuel Alito în document, intitulat „Avizul Curţii” şi publicat pe site-ul Politico.

„Avortul constituie o chestiune morală profundă” – judecătorul samuel Alito.

Constituţia nu le interzice cetăţenilor din fiecare stat să reglementeze sau să interzică avortul”, în opinia sa. „Concluzia ineluctabilă este că dreptul la avort nu este profund înrădăcinat în istoria şi tradiţiile naţiunii”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
711 afisari

6 COMENTARII

  1. lasati cetatenilor dreptul de a decide, astfel nu se mai umple lumea , poate , de retardati americani……!

    • Asta e logica prostului. Si criminal pe deasupra! Idiotule, numai tu ai dreptul la viata? Daca printre copiii avortati s-ar afla si mari savanti care ar descoperii leacul la boala degenerativa de care ai putea suferi, nu ti-ar parea bine?

      Cu cat un popor este mai numeros, cu atat este mai puternic!

    • copilul respectiv poate sa aleaga cand o sa ajunga la maturitate ce vrea sa faca cu viata lui nu este nevoie sa fie avortat, ce nu inteleg este de ce astia care sustin ca suntem prea multi ca suntem mancatori inutili cu drepturi (gates, fauci, sinistra pruna samd) nu traiesc dupa propriul dicton si nu se duc la fund la propriu, o piatra la gat apa si gata

  2. vizionati documentarul realizat in Philadelphia si vedeti cum arata madrul popor american, cel care …..disciplineaza Universul …..

  3. CINE FACE AVORT ESTE CRIMINAL…POPORUL ROMAN ARE PESTE UN MILION DE AVORTURI PE CAP, DE AIA DUMNEZEU NE PEDEPSESTE!
    FEMEIA CARE NU RODESTE TRAIESTE CA IAPA, PENTRU SIMTURI. BARBATUL SI FEMEIA CARE UCID, DISTRUG SI VIITORUL COPIILOR VII. AVETI ATATEA MIJLOACE SA FACETI COPII CATI VRETI..SI TOTUSI UCIDETI! CATI DIN COPIII UCISI PUTEAU BUCURA SAU IMBUNATATI VIATA SOCIETATII?! AVETI CE MANCA PE LUMEA CEALALTA…A VENIT HILLARY CLINTON IN ROMANIA SI A DAT ORDIN SA FIE AVORTURILE LA LIBER…AM DEVENIT UN POPOR DE CRIMINALI…CU UCIDEREA LUI CEAUSESCU NU ERA DE AJUNS! TREBUIAU SI CRIME IN NUME PERSONAL….CEI CARE NU VRETI SA LASATI IN URMA NIMIC BUN…CE BINE ERA CA PARINTII VOSTRI SA AIBA PREZERVATIV NEFOLOSIT SI SA NU VA DEA DREPTUL SA APARETI PE LUME…UCIGASII COPIILOR SI CU GANDUL SI CU FAPTA SI CU LUCRAREA…SANGELE COPIILOR VS VA CERE SEAMA@ LASATI AMERLOCII..
    EI SUNT ORICUM PIERDUTI …

  4. Oamenii spirituali sunt oameni cu adevarat responsabili in societate. In rest..
    O casa, o perna, o gura si niste gauri de umplut…ce-am avut si ce-am beut si mai ce am tras pe ..coasa.

    Despre ce vorbim in lumea asta? Despre marionete si maidanezi?! Hoti din tata in fiu si pupeze din mama in fiica. Tata cand fura zice ca o face spre binele fiilor…dar cand fiul se infige cu BMW sau motoru in parapet, Dumnezeu e vinovat. Nu el care a crescut din talhariile sale un copil bun doar de a fi talhar. De ce mama vrea fiica fotomodel, cand se stie cata prostitutie e in domeniu?! Pentru ca nu are creier sa isi vada fiica la anii cand nu o sa ii mai ridice nici vantu fustele. Dar mamica isi vrea fiica la produs ca sa traiasca un pic mai bine…a citit si ea o carte si zice ca povestea i se potriveste si ei…A FI RESPONSABIL DE CEEA CE SEMENI, CA SA NU PLANGI ATUNCI CAND AI DE CULES.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger