AcasăȘTIRI EXTERNEDramă. Opt oameni și-au pierdut viața, în Italia, după ce o telecabină...

Dramă. Opt oameni și-au pierdut viața, în Italia, după ce o telecabină s-a prăbușit – VIDEO

Dramă. Opt oameni și-au pierdut viața, în Italia, după ce o telecabină s-a prăbușit - VIDEO (sursa foto: Twitter/ Vigili del Fuoco)

Un accident cu urmări foarte grave a avut loc duminică într-o zonă montană situată în nordul Italiei.

Din primele informații, o telecabină a căzut în apropierea Lacului Maggiore, iar cel puțin opt oameni au murit în urma acestui cumplit accident, potrivit site-ului BBC. S-a aflat, totodată, că trei persoane ar fi fost rănite, inclusiv doi copii, conform CNN.

La fața locului au ajuns echipaje ale salvatorilor, din câte se poate vedea din imaginile postate pe Youtube și dintr-o fotografie făcută publică pe pagina de Twitter a pompierilor – Vigili del Fuoco. De asemenea, se poate observa și faptul că telecabina respectivă – căzută într-o zonă împădurită- a fost puternic avariată în urma impactului cu solul.


Până la momentul de față autoritățile locale au oferit puține informații cu privire la acest accident.

Toate condițiile în care s-a produs tragedia urmează să fie stabilite în urma cercetărilor derulate la fața locului de către specialiști. Potrivit CNN, care citează ANSA, accidentul ar fi fost cauzat de ruperea unui cablu, undeva la 300 de metri distanță de vârful muntelui.

348 afisari

1 COMENTARIU

  1. E ciudat. Orice telecabină are si un fir de suspensie de rezerva ca alpinistul. Cade primul atarni in al 2 lea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger