AcasăȘTIRI EXTERNEȘOCANT: Multiplu campion mondial la jiujitsu, împușcat în cap de un polițist!...

ȘOCANT: Multiplu campion mondial la jiujitsu, împușcat în cap de un polițist! / Cine a fost Leandro Lo

Dramă națională în Brazilia. Multiplu campion mondial la jiujitsu, împușcat în cap de un ofițer / Foto: Twitter

Unul dintre cei mai de succes competitori brazilieni de jujitsu, Leandro Lo, a fost împușcat mortal în Sao Paolo, în Brazilia.

Lo, în vârstă de 33 de ani, se afla cu prietenii la Clube Sírio – un club sportiv și social situat în cartierul Saúde din São Paulo.

Totul a pornit de la o sticlă

Potrivit unui raport al poliției văzut de presa locală, Lo a fost abordat de ofițerul de poliție militară Henrique Otávio Oliveira Velozo, aflat în afara serviciului. Un raport al poliției precizează că martorii au declarat că Henrique Velozo a luat o sticlă cu alcool de pe masa lui Lo și a făcut gesturi amenințătoare cu ea, ceea ce i-a determinat pe cei doi să aibă o altercație fizică, scrie ABC News.

După ce au fost despărțiți, Velozo a scos un pistol și l-a împușcat pe Lo în frunte. Potrivit avocatului familiei sportivului, Lo a fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Centură neagră sub comanda lui Cicero Costha, Leandro Lo, pe numele său complet Leandro Lo Pereira do Nascimento, a fost unul din cei mai de succes luptători de jujitsu din toate timpurile, de opt ori campion mondial

Moartea sa a provocat unde de șoc în comunitatea sporturilor de contact. Multe personalități din MMA i-au adus un omagiu lui Lo pe rețelele de socializare în orele de după aflarea veștii.

author avatar
Tudor Borcea
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger