AcasăȘTIRI EXTERNEDRAMĂ la plajă! A mers la mare, să se relaxeze cu familia,...

DRAMĂ la plajă! A mers la mare, să se relaxeze cu familia, dar a fost aruncat în aer de o mină! (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Îngrijorările sporesc: Mai multe nave de război rusești, în drum spre Odesa - VIDEO (foto: captură twitter)

Dramă la mare. A mers să facă plajă, să se relaxeze alături de familie, dar a fost aruncat în aer de o mină „plantată” de ruşi. În ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, oamenii au dorit să se distreze.

S-a întâmplat pe o plajă din regiunea Odesa, pe coasta Mării Negre.

Ucrainenii, rugaţi să nu meargă la mare

Acest bărbat, încă o dată, sincere condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor, a murit cu mai puţin de o oră în urmă. Odihnindu-se pe plajă. Pe coasta Mării Negre din regiunea Odesa.

Nu a murit din cauza unei insolaţii, a unui atac inamic, – a fost aruncat în aer de o mină”, a declarat Serghei Bratchuk Bratchuk, preşedintele Administraţiei Militare Regionale din Odesa.

Totodată, autorităţile din Odesa au reamintit populaţiei să nu mai meargă la plajă, în special cu copiii.

Anunţ dur al Armatei: „Să nu vă zboare capetele!”

Nu ştiu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la pentru cei mai proşti şi iresponsabili şi care, împreună cu copiii – mai mici sau mai mari – încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie sau.

Cum să vă spun? Pentru ca mâinile, picioarele, capetele să nu vă zboare peste Marea Neagră şi plajele din regiunea Odesa. Acum, când este război si totul este minat. Nu credeţi? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine”, au transmis oficialii.

La fața locului au mers o echipă care anchetează cum s-a ajuns la această situație. Autoritățile avertizează încă o dată oamenii să ia în serios apelurile privind plajele minate.

Chiar cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa.

author avatar
Andrei Ștefan
1.485 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce mincinosi sunt ukranii. Rusii n-au debarcat la Odessa si n-au plantat devat mine antitanc prin Ukrania – mine cu senzori speciali pt motor de tank. La Odessa a plantat mina doar armata ukrana.

    • Ucraina a minat toata portiunea marii Negre din regiunea portului Odesa . Transportul maritim este blocat , iar Franta s-a oferit sa demineze pentru a oferi un culuar de transport pentru grane lor . Nu cred ca le-a fost rusine sa puna si mine speciale pentru zonele de plaja , in cazul incare Odesa ar fi cazut in mana rusilor
      Curios ca anuntul a fost facut de Ucraina , deci stiau

  2. TOT CEEA CE AU OBTINUT PANA ACUM UCRAINENII ,ADICA SUSTINERE PE TOATE PLANURILE, AU OBTINUT NUMAI PRIN MINCIUNI- VEZI VIOLAREA COPIILOR, BOMBARDAREA MATERNITATII DIN MARIUPOL, CADAVRELE ABANDONATE PE STRAZILE DIN BUCHA SI MULTE, MULTE ALTELE….. MI E SCARBA DE LEPRELE ASTEA!!!!!TOXICA NATIE…..

  3. Se vede o explozie dar nu se vede c-ar fi fost cineva în apă. Cei de pe margine aleargă spre malul mării înainte de explozie și nu se opresc cum ar fi firesc.
    Făcătură! Cu astfel de înscenări se-ncearcă convingerea oamenilor că este război.

  4. Gata, mai este puțin și se termină weekend-ul și pleacă idiotu’ de AS acasă să-și odihnească cranianul !

  5. Pana si generalul Mark Milley, faimosul ÎNVINGĂTOR din Afghanistan, a recunoscut ca minele de la Odesa, Nikolaev etc au fost plantate de ucrainieni, care au pierdut apoi controlul asupra lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger