AcasăȘTIRI EXTERNEDramă la McDonald's. Împușcat din cauza unor cartofi prăjiți prea reci

Dramă la McDonald’s. Împușcat din cauza unor cartofi prăjiți prea reci

Dramă la McDonald's. Împușcat din cauza unor cartofi prăjiți prea reci / Foto: printscreen

Un angajat al unui McDonald’s din New York se află sub aparate de respirație artificială după ce a fost împușcat în timpul unei altercații cu un tânăr și mama acestuia, din cauza unor cartofi prăjiți prea reci, a anunțat miercuri poliția.

Într-un oraș în care focurile de armă sunt zilnice, această nouă tragedie a avut loc luni seară în Brooklyn, unul dintre cele cinci cartiere ale New York-ului.

Spitalizat, între viață și moarte

Poliția din New York a confirmat că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este acuzat de „tentativă de omor” și „posesie ilegală de armă de foc”. Potrivit poliției din New York și tabloidului New York Post, un chelner de la McDonald’s, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat în gât luni seara și rămâne internat în „stare critică”.

Totul a pornit de la o ceartă banală între o femeie de 40 de ani și angajat, din cauza unor cartofi prăjiți pe care aceasta îi considera serviți reci, au precizat surse din poliție.

Simțindu-se ridiculizată de personalul McDonald’s, clienta și-a sunat apoi fiul. Acesta din urmă a dat buzna în restaurant, s-a luat la bătaie cu chelnerul și au continuat disputa în exterior, unde agresorul a scos o armă și l-a împușcat pe angajat în gât, scrie BFM TV

Proliferarea armelor de foc în marile orașe americane este un flagel. În New York, numărul victimelor (morți și răniți) în urma incidentelor armate este de 988 între 1 ianuarie și 31 iulie 2022, față de 1.051 la aceeași dată în 2021, potrivit statisticilor săptămânale ale NYPD.

author avatar
Tudor Borcea
512 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger