AcasăȘTIRI EXTERNEDramă în familia lui John Travolta! Actorul a anunțat că soția sa,...

Dramă în familia lui John Travolta! Actorul a anunțat că soția sa, Kelly Preston, a murit – VIDEO

Cunoscutul star de la Holywood și copiii săi trec prin momente îngrozitoare.

Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierit la vârsta de 57 de ani. Travolta însuși a fost cel care a anunțat public trista veste, în cursul dimineții de luni. „Frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, cu iubirea și sprijinul atâtor oameni”, a transmis, îndurerat, actorul, pe o rețea de socializare.

Travolta a mai ținut să adauge că familia sa va fi mereu recunoscătoare cadrelor medicale de la Anderson Cancer Center, dar nu numai – pentru ajutorul acordat actriței. „Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate”, asigură starul din „Grease” în mesajul de pe Facebook, pe care îl încheie menționând că în perioada următoare se va dedica în totalitate copiilor săi, „care și-au pierdut mama”.

Kelly Preston, mamă greu încercată

Kelly Preston, o prezență aparte. Actrița era mai mereu cu zâmbetul pe buze

Născută în octombrie 1962, Kelly Kamalelehua Smith, cunoscută publicului drept Kelly Preston, a fost model și actriță. A jucat în pelicule și producții TV, precum „Mischief”, „Jerry Maguire” sau „Twins”.

Kelly Preston și John Travolta s-au căsătorit în 1991, fiind părinții a trei copii: Jett, Ella Bleu (20 de ani) și Benjamin (10 ani). Din păcate, în urmă cu peste un deceniu, actorii au trecut printr-o tragedie, după ce Jett a murit la doar 16 ani. Băiatul a sfârșit în ianuarie 2009, în timp ce se afla cu familia în vacanță, în Bahamas. Presa a scris că băiatul fusese diagnosticat cu boala Kawasaki.

author avatar
Cristina Stefan
820 afisari

1 COMENTARIU

  1. Kelly frumoasă femeie! Dumnezeu să-i ierte păcatele-încălcările legilor Universului-cele de care știa(cu voie) și cele de care nu știa că le încalcă-cele fără de voie.Azi mulți oameni nu mai știu că încalcă aceste legi,pt. ca politically corect .Li se inoculează ca pot face ce vor,deși Legea Lui Dumnezeu e aceașii de la începutul omenirii.Manuscrisele de la Qumran ne spun asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger