AcasăȘTIRI EXTERNEDramă în Africa. Un avion de linie s-a prăbușit în Lacul Victoria,...

Dramă în Africa. Un avion de linie s-a prăbușit în Lacul Victoria, în Tanzania – VIDEO

Dramă în Africa. Un avion de linie s-a prăbușit în Lacul Victoria, în Tanzania - VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbușit, duminică, în Lacul Victoria din Tanzania din cauza vremii nefavorabile, cu puțin timp înainte de a ateriza în orașul Bukoba din nord-vestul țării, a anunțat poliția, adăugând că operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare.

„A avut loc un accident al unui avion Precision Air care s-a prăbușit în apă la aproximativ 100 de metri de aeroport”, a declarat comandantul poliției regionale William Mwampaghale jurnaliștilor de la aeroportul Bukoba.

49 persoane se aflau la bord

Nu a fost disponibilă imediat nicio informație privind numărul pasagerilor aflați la bordul avionului, dar presa locală a relatat că aproximativ 49 de persoane se aflau la bordul zborului din capitala economică a Tanzaniei, Dar es Salaam, către orașul Bukoba, situat pe malul lacului.

„Situația este sub control, deoarece echipele de securitate lucrează din greu pentru a salva pasagerii”, a declarat Mwampaghale.

Potrivit Tanzania Broadcast Corporation, 15 persoane au putut fi salvate.

Precision Air, care este cea mai mare companie aeriană privată din Tanzania, a emis o scurtă declarație prin care a confirmat accidentul.

„Echipa de salvare a fost trimisă la fața locului și mai multe informații vor fi publicate în următoarele”, a precizat compania aeriană.

author avatar
Tudor Borcea
276 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger