AcasăȘTIRI EXTERNEDRAMĂ de proporţii uriaşe în Marea Roșie: peste 15.000 de suflete au...

DRAMĂ de proporţii uriaşe în Marea Roșie: peste 15.000 de suflete au PIERIT, după ce un vapor s-a scufundat!

HMS NorthumberlandDRAMĂ de proporţii uriaşe în Marea Roșie: peste 15.000 de suflete au PIERIT, după ce un vapor s-a scufundat!

O navă cargo s-a scufundat duminică în largul coastei sudaneze a Mării Roşii. În urma acestui accident, peste 15.000 de oi s-au înecat.

Nava, cu destinaţia Arabia Saudită, a naufragiat la scurt timp după ce a părăsit portul sudanez Suakin, un hub comercial pentru numeroase ţări africane, situat la circa 800 kilometri nord-est de Khartoum.

Vaporul depăşise tonajul acceptat

Nu se ştie clar încă de ce a naufragiat nava, dar se crede că motivele ar ţine de încărcătura prea mare, mult peste tonajul acceptat la bord. Echipajul a fost salvat, însă nu şi animalele.

Acum, există temeri privind „un impact asupra mediului după înecarea a mii de animale” în Marea Roşie, precum şi de o perturbare a activităţilor portului.

Portul Suakin este situat la 60 kilometri sud de Port Sudan, principalul port al ţării. În 25 mai, docurile sale au fost devastate de un incendiu. O anchetă a fost demarată pentru a determina cauza acestuia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.034 afisari

9 COMENTARII

  1. I-au murit sufletele lui ăsta , reporter de G.A.Z. Cam ăsta e nivelul gazetăriei , se gândea că fetele de la Nuba or să lase paharul jos ca să îi citească/comenteze genocidul . Foarte sever impactul de atenție , poate ne anunți și când balega rătăcită acoperă vreun mușuroi de suflete de furnici , ca să mai uităm de primate . Ne tragem din doi bărbați cu brațe tari , scriicioșii ăștia ne conving zilnic

  2. @Andrei Ștefan
    -zoofilu draq,
    animalele nu au suflet!
    (trebuie vandute hentai in Japonia,
    ca alea de la Constanta de acu catziva ani,
    „producator recunoscut”)
    Peste 14.000 de oi au murit înecate în Portul Midia – YouTube
    http://www.youtube.com › watch
    Videoclip pentru oi portul constanta
    25 nov. 2019 ·

  3. DE UNDE VENITI ,FRATE, CU ASTFEL DE COMENTARII ? ATI MANCAT STRICAT, ATI BAUT APA DUPA CAINE, ASTA ESTE NIVELUL ??????????????AVEM VOCATIE DE TROGLODITI…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger