AcasăȘTIRI EXTERNEDRAMĂ de proporţii! Un elicopter s-a prăbuşit: au murit 6 oameni!

DRAMĂ de proporţii! Un elicopter s-a prăbuşit: au murit 6 oameni!

elicopter

Un elicopter cu turiști străini s-a prăbușit, marți, lângă Muntele Everest, în Nepal. Au murit 6 oameni! Aparatul de zbor a căzut în zona Lamajura, iar salvatorii au recuperat trupurile a șase persoane.

Aeronava se întorcea în capitala Kathmandu, marți dimineață, după ce a dus turiștii într-o excursie pe cel mai înalt vârf din lume.

Turiştii erau din aceeaşi familie

Pasagerii, de naționalitate mexicană, făceau parte din aceeași familie, două dintre persoane având vârstele de 95 și 98 de ani. Potrivit poliției, tragicul accidentul a avut loc la aproximativ 3.500 de metri altitudine.

Pilotul a fost identificat drept căpitanul Chet B Gurung. Cei cinci pasageri, membri ai aceleiași familii, erau: Sifuentes G. Fernando, în vârstă de 95 de ani, Sifuentes Rincon Ismail, 98 de ani, Sifuentes Gongalez Abril, 72 de ani, Gongalez Olacio Luz, 65 de ani și Sifuentes G. Maria Jese, 52 de ani.

Un oficial a transmis că au existat condiții meteo nefavorabile din cauza cărora pilotul ar fi trebuit să facă anumite schimbări în ruta elicopterului.

author avatar
Andreea Vlad