AcasăȘTIRI EXTERNEDramă aviatică: aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT. Un primar...

Dramă aviatică: aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT. Un primar a murit! (VIDEO)

Dramă aviatică: aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT. Un primar a murit!

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe plaja Santa Monica, unde mulţi turişti se adună în fiecare an pentru a admira capătul celebrei Route 66, la porţile oraşului Los Angeles.

Imaginile cu accidentul, care a avut loc joi după-amiază târziu, au făcut rapid înconjurul rețelelor de socializare.

Avionul zbura periculos de jos

Conform unor imagini apărute în mediul online, se poate observa cum avionul zbura periculos de jos în apropierea celebrului dig care domină plaja cu parcul său de distracţii, înainte de a se prăbuşi la câteva zeci de metri distanţă şi de a se răsturna violent pe nisip, sub privirea nedumerită a trecătorilor.

Un fost primar al oraşului Santa Monica, Rex Minter, a murit în accident, potrivit autorităţilor. Nonagenarul era singurul pasager de la bordul acestui mic Cessna 150.

Ce a raportat pilotul

Nu există informaţii cu privire la starea pilotului, dar cert este că, înainte de prăbuşire, el a raportat „probleme la motor, după ce a părăsit aeroportul Santa Monica”, potrivit unui purtător de cuvânt al Administraţiei federale a aviaţiei.

Pe plajă, martorilor accidentului le-a fost greu să realizeze ce se întâmplă.

author avatar
Andrei Ștefan
896 afisari

4 COMENTARII

  1. Stirea e incompleta….a avut niste mizerie pe aripi si a vrut sa spele avionul …..dar erau valurile cam mari la spalatorie
    Data viitoare poate merge,keep trying

Comments are closed.

Zenville