AcasăȘTIRI EXTERNEDovadă de "ospitalitate" a unei bunicuţe faţă de soldaţii ruşi: plăcintele ei...

Dovadă de „ospitalitate” a unei bunicuţe faţă de soldaţii ruşi: plăcintele ei au trimis acasă 8 oameni în sicrie de zinc

razboi rusia Dovadă de "ospitalitate" a unei bunicuţe faţă de soldaţii ruşi: plăcintele ei au trimis acasă 8 oameni în sicrie de zinc

O bunicuţă din Ucraina ar fi funcţionat ca un adevărat soldat al Armatei ucrainene. Ea i-ar fi hrănit pe invadatorii ruşi cu plăcinte otrăvite. Acest zvon a circulat prin intermediul unei convorbiri telefonice dintre un soldat rus și prietena sa, având ca subiect principal de discuție proviziile inexistente pe care Federația Rusă le-a dat soldaților plecați la război.

Pe TV zice că sunteți întâmpinați cu mulțumiri, iar civilii vă hrănesc”, a afirmat iubita soldatului rus. Ca răspuns, acesta i-a zis că: „Aha! O bunicuță ne-a hrănit cu plăcinte otrăvite… 8 oameni au plecat spre Rusia în sicrie de zinc”.

Soldaţii ruşi spun că mor de foame

Ministerul Apărării din Ucraina a prezentat imagini în care soldații ruși sunt trimiși la luptă cu echipament ce datează de pe vremea Uniunii Sovietice, inclusând căști de protecție făcute pentru tipul de armament disponibil acum 70 de ani.

Nu avem ce manca. Am ieşit ieri, am furat o raţă. Dacă reuşim să intram în magazine, luăm ţigări şi mâncare. Pentru că nu există nimic, înţelegi? Murim de foame!”, s-a plâns un soldatul rus apropiaţilor de acasă.

author avatar
Andrei Ștefan