AcasăȘTIRI EXTERNEDovada că Joe Biden știa despre afacerile și legăturile lui Hunter cu...

Dovada că Joe Biden știa despre afacerile și legăturile lui Hunter cu „Șeful spionilor din China”. O înregistrare vocală dezvăluie tot!

hunter bidenS-a aflat: ce bancă l-a ajutat pe Biden să ascundă mita din Ucraina! Dovezi șocante au ieșit la iveală

Președintele Joe Biden a vorbit cu Hunter despre relațiile sale cu un om de afaceri chinez pe care fiul său l-a numit „șeful spionilor din China”, dezvăluie un mesaj vocal adresat fiului său.

Biden a negat în mod repetat, personal și prin intermediul secretarului său de presă, că a vorbit vreodată despre afacerile lui Hunter cu el – în ciuda numeroaselor dovezi care arată contrariul. Dar iată că președintele a fost prins cu minciuni, potrivit Daily Mail.

Joe Biden a mințit tot timpul

Se pare că președintele SUA i-a lăsat un mesaj vocal după ce a citit dezvăluirile publicației americane New York Times. Joe Biden l-a sunat pe Hunter pe 12 decembrie 2018 spunându-i că vrea să vorbească cu el după ce a citit în New York Times un raport despre relațiile sale cu gigantul petrolier chinez CEFC.

Ye s-ar fi întâlnit cu Hunter la un hotel din Miami în 2017 pentru a discuta despre „un parteneriat pentru a investi în infrastructura americană și acorduri energetice”.

Ancheta din 2018 a publicației americane a subliniat că președintele CEFC, Ye Jianming, a fost arestat în China, iar mâna sa dreaptă, Patrick Ho, a fost condamnată în SUA pentru mituirea oficialilor africani pentru a ajuta Iranul să se sustrage de la sancțiunile petroliere.

Patrick Ho e fondatorul companiei chineze CEFC China Energy, cea care, potrivit documentelor publicate de presa din SUA, s-a aflat în cooperare cu Hunter Biden.

Ce mesaj i-a lăsat Biden fiului său

După ce a citit materialul din New York Times, Joe l-a sunat pe Hunter și i-a lăsat un mesaj vocal. „Hei amice, sunt tata. Este 8:15, miercuri seara. Dacă ai ocazia, sună-mă. Nimic urgent. Am vrut doar să vorbesc cu tine”, a spus Biden, potrivit Daily Mail.

„M-am gândit că articolul lansat online, care urmează să fie tipărit mâine în Times, a fost bun. Cred că e clar. Și oricum, dacă ai ocazia, sună-mă, te iubesc.”

Mesajul, care aruncă în aer totul, a fost descoperit recent și provine dintr-o copie de rezervă a iPhone-ului lui Hunter, stocată pe laptopul său abandonat.

Acest mesaj a lui Joe Biden către Hunter despre articolul din Times este cea mai recentă dintr-un număr copleșitor de dovezi care sugerează că a mințit că nu a vorbit cu fiul său despre afacerile sale, notează Daily Mail.

author avatar
Andreea Vlad
538 afisari

4 COMENTARII

  1. Acum sa va explic de ce pleaca Andreea Bigudeasca de la ProTV-ptr ca si ea era combinata cu StefanBanica la felcu seful spionilor din China.Ce mica e lumea curvistina Esca era….chinezoaica comunista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger