AcasăȘTIRI EXTERNEDouă valize scoase la licitație, mormântul a doi copii. Descoperire înfiorătoare a...

Două valize scoase la licitație, mormântul a doi copii. Descoperire înfiorătoare a criminaliștilor

Două valize scoase la licitație, mormântul a doi copii. Descoperire înfiorătoare a criminaliștilor / Foto: printscreen

Rămășițele a doi copii de vârstă școlară primară au fost găsite în valize cumpărate la licitație într-un depozit din Auckland, a confirmat joi, poliția din Noua Zeelandă.

Inspectorul Tofilau Faamanuia Vaaelua a declarat că trupurile au fost probabil depozitate timp de mai mulți ani, iar victimele aveau între cinci și zece ani.

Puși în două valize identice

Cadavrele se aflau în două valize de dimensiuni identice, a spus el. „Natura descoperirii face ca ancheta să fie complexă, în special din cauza timpului scurs între deces și descoperire”, a adăugat Tofilau Faamanuia Vaaelua.

Descoperirea macabră a fost făcută când o familie a cumpărat o remorcă încărcată cu articole vândute în vrac într-un depozit.

Familia în cauză nu are nicio legătură cu decesul copiilor, dar este „în mod firesc tulburată de această descoperire” și a cerut să i se respecte intimitatea, a insistat Tofilau Faamanuia Vaaelua, scrie Ouest-France.

Poliția, care a apelat și la Interpol, examinează alte obiecte de uz casnic și personal din remorcă pentru a identifica victimele. Depozitul și proprietatea de unde au fost luate valizele au fost examinate cu atenție de către poliția criminalistică.

Copiii nu au fost identificați, dar Tofilau Faamanuia Vaaelua a declarat că este solidar cu familia, despre care se crede că se află în Noua Zeelandă și este posibil să nu fi știut că au murit. „Ceea ce pot spune este că facem progrese mari în ancheta ADN. Echipa de investigație lucrează din greu pentru a trage la răspundere persoana sau persoanele responsabile de moartea acestor copii”.

author avatar
Tudor Borcea