AcasăȘTIRI EXTERNEDouă avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul HeathrowDouă avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane au suferit avarii la nivelul aripilor după o coliziune la sol pe aeroportul londonez Heathrow, însă în urma acestui incident nu s-au înregistrat victime sau întârzieri ale zborurilor.

O aeronavă British Airways (BA) şi un avion Virgin Atlantic s-au ciocnit la Terminalul 3.

Lucrăm în prezent cu serviciile de urgenţă şi cu companiile aeriene partenere ca răspuns la un incident care a implicat astăzi două avioane la sol„, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Heathrow.

Nu s-a înregistrat rănirea vreunui pasager şi nu anticipăm niciun impact în continuare în operaţiunile aeroportului„, a subliniat acesta.

Aeronava Virgin, un Boeing 787-9, terminase un zbor şi nu avea pasageri la bord, în timp ce era tractată într-o altă parte a aeroportului, când s-a ciocnit cu aeronava BA care staţiona.

Un purtător de cuvânt al Virgin Atlantic a explicat că vârful aripii uneia dintre aeronavele sale goale a intrat în contact cu o altă aeronavă în timp ce aceasta era remorcată de la Terminalul 3.

Siguranţa pasagerilor şi a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea noastră principală. Putem confirma că nu se afla niciun pasager la bordul aeronavei Virgin Atlantic” în timpul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Virgin, adăugând că societatea a lansat o „anchetă completă şi exhaustivă” cu privire la cele întâmplate.

author avatar
Mihail Ioan